Hogyan tudnám magam felmentetni magam matematikából felnőttként, ha estin fogok érettségizni?
Idén leszek 11.-es, de attól tartok, talán jobb lenn3, ha ezt a matematika dolgot elengedem. Érdekes, szép tantárgy, de túl nehéz.
Hová kell fordulni, papírt szerezni, hogy mentsenek fel, mert hülye vagyok hozzá?
Persze...
A szorzattá alakítás alapjai 7-es anyag. Csak az algebrai alapazonosság a 9.
Felteszem, még egy magántanárnál sem voltál.
Én azért megnézném azt a bizonyos "tudást"...
Húszmilliószor elmagyaráztam már...
Azért kellene adniuk felmentést, mert elértem a határaimat, és a középiskolás matematikát NEM TUDJA befogadni az agyam.
Tehát kérem, hogy NE kelljen tanulni azt, amit NEM TUDOK megtanulni!
Nem érdekelnek a magántanárok. Volt barátnőm is próbált tanítani, aki matematika versenyeket nyert, szóval profi volt.
A tanárok többsége nem tud magyarázni, ráadásul annál egyszerűbben, ahogy Retkes Peti elmagyarázza, nem hinném, hogy el lehet, de akkor sem értem.
#65 ilyen hozzáállással mit vársz?
Érdekes te butának tartod magad, de ugyanakkor a hozzáértő tanárokat meg lefitymálod, mert te sokkal jobban tudod hogy kéne magyarázniuk. Nagyon beteg vagy kérdező, ennyi a véleményem. Egy jellemtelen, gerinctelen, töketlen fiúcskának tartalak
#61, #64
Kifejezetten rosszindulatúnak tartom ezeket a gúnyolódós, mosolygós üzeneteket...
Semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy mentálisan kész vagyok a középiskolás matekra, és erre fogok alapozni.
Fel kell, hogy mentsenek, mert amit képtelen vagyok megtanulni, azt nem lehet egy jogviszonyban lévő diákra ráerőltetni.
Akkor nem csoda...
Persze, barátnő... Abból nem tanulás volt... nem hiszek ebben. Ahhoz mind a kettőtöknek olyan magas EQ-val kellene rendelkezni, amivel te a leírásod alapján nem rendelkezel.
Azt hiszem, ezzel a magántanárok nem érdekelnek dologgal végleg leírtad magad.
Egyszerűen lusta vagy dolgozni, és kérdéses, hogy áll a gerincoszlopod.
Arra nem válaszoltál, hogy a matek sunyizás mellé elvárod-e a havi félmilliós fizut, az okosba megoldott pár napos, jól fizető melókat, a 3000 ezres telót és az LCD-t, na meg a külföldi nyaralásokat.
Várom erre is a választ!
#67 úristen, te nagyon sötét vagy.
Senki nem erőlteti rád az érettségit.
Nem várok el semmit, de jól akarok élni a jövőben.
Le akarok érettségizni, és jó lenne tovább tanulni egyetemen. Persze nem matekot, hanem mást pl. nyelveket.
Mindegy. A témát lezárom. Majd szeptembertől intézkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!