Hogyan tudnám magam felmentetni magam matematikából felnőttként, ha estin fogok érettségizni?
Idén leszek 11.-es, de attól tartok, talán jobb lenn3, ha ezt a matematika dolgot elengedem. Érdekes, szép tantárgy, de túl nehéz.
Hová kell fordulni, papírt szerezni, hogy mentsenek fel, mert hülye vagyok hozzá?
Az alapokat valamennyire tudom, pont ez bizonyítja, hogy enyhe fogyatékossággal rendelkezem. Ha nem tudnám, akkor nem tudnék megoldani egy 7-8. osztályos egyszerűbb, elsőfokú egyenletet sem.
De itt elértem a határaimat. Az én agyam ennyit tud, és ha nem képes befogadni magasabb szintű matematikát, akkor nem várhatják el tőlem, hogy megtanuljam, mivel nem a lustaság az oka a problémámnak, hanem az, hogy enyhe fogyatékossággal rendelkezem a matematika iránt.
Szóval sajnálom, de az én kezemre játszik az eset. Nincs érved ellenem.
Mit gondolsz kérdező, a világban rajtad kívül mindenki matekzseninek születik, aki keni vágja az egyenleteket, azonosságokat, szöveges feladatokat, stb?
Hát nem. Csak tudod ezért van az embernek akaratereje és ezért járnak a gyerekek iskolába, hogy ezt fejlesszék, és ha nem megy tesznek azért hogy sikerüljön, és munkát, energiát fektetnek bele.
A te féléknek meg nem lesz érettségije. Semmi probléma, nem fogsz belehalni
Nem lusta vagyok, hanem enyhén fogyatékos a magasabb szintű matematika iránt.
Nincs bizonyíték arra, hogy lusta vagyok, de arra van bizonyíték, hogy nem tudom befogadni a magasabb szintű matekot. Ha a legegyszerűbb példát sem értem, az bizonyíték.
#42 te nagyon sötét vagy, itt nem ellenem versenyzel, hanem saját magad ellen:)
Mi megmondtuk előre hogy nem fogod megkapni a felmentést, de akkor max majd meglepetés ér:)
És csak zárójelben megjegyzem, hogy a számolási zavarral küzdők az alap műveleteket sem tudják megcsinálni, tehát neked nem lehet ilyen problémád.
Te csak eszméletlenül lusta vagy.
Soha, senki sem fogja tudni bebizonyítani, hogy lusta vagyok, mert nem vagyok az. De azt be lehet bizonyítani, hogy az agyammal gondok vannak.
Szóval igenis, jár nekem a felmentés.
#44 ezt majd a vizsgálatot végzőknek magyarázd meg:)
Szerintem nagyon meggyőző érv
Kérdező, magadnak mondtál ellent!
Szóval maradjunk csak a lustaság elméletnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!