Hogyan tudnám magam felmentetni magam matematikából felnőttként, ha estin fogok érettségizni?
Idén leszek 11.-es, de attól tartok, talán jobb lenn3, ha ezt a matematika dolgot elengedem. Érdekes, szép tantárgy, de túl nehéz.
Hová kell fordulni, papírt szerezni, hogy mentsenek fel, mert hülye vagyok hozzá?
Hallottam olyanról, hogy van könnyített érettségi.
Azt esetleg elvállalnám.
Amúgy meg ti sem értitek amit hoztam példát.
Mindegyikőtök csak beszél, de egyikőtök sem adott magyarázatot. Erről ennyit.
Mire akarsz magyarázatot?
Te csak egyszerűen nem akarsz tanulni, mert lusta vagy hozzá.
Mindenfélével takarózol, bármit megteszel, hogy megúszd, aztán röhögsz a markodba, hogy milyen menő vagy... De fogadjunk, otthon ott a 100+ centis LCD, a laptop, az okosteló és talán házimozirendszer is vagy efféle. Nyilván elvárod a félmilkás fizut, ahogy azt egyszer már írtam... csak épp dolgozni nagy vagy hajlandó ezért.
Ez csak a gerincről, a morálról szól, nem másról!
És tévedsz, ha valaki kellőképp foglalkozik ezzel, a lustaságot is be lehet bizonyítani.
Miért kéne magyarázni?
Felértál egy példát, amit nem tudsz megoldani. Na und?
Előbb talán az alapjait kellene tudni.
Ne várj magyarázatot, mert 1; nem is kértél, ha jól emlékszem, 2; nem a 9-es anyaggal vannak gondok, hanem már az ált sulissal.
Azt meg ne feledjük, ez a felmentés-hiszti kamu... Egyik szavaddal mondtál ellent a másiknak, ezek után, ha eddig csak kicsit komolyan tudtam volna venni, már annyira sem.
Már mondtam, a 4-es anyaggal kezdd!
Az általános iskolai algebrát ISMEREM.
Tudok összevonni, zárójelent felbontani, hatványozni, mérlegelvet használni.
Pont ezt magyarázom, hogy eddig terjed ki a tudásom, és az ennél magasabb szintű matematikát már nem értem, ezért kérém a felmentést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!