Miért nem tiltják ki a dízelmozdonyokat, miért nem váltják le motorvonatokra őket?
Nincs szükség semmilyen számításokra, tanulmányokra, igaz, hogy ez környezetszennyező, de téged csak ezzel lehet meggyőzni:
Az másodikon rajta van a 9M14M típusú irányítható páncéltörő rakéta is, mellette a 2A28 típusú 73 mm-es harckocsiágyú. Na te szuper zseni, te világ esze, ezzel téged is meg lehet győzni, utána már nem lesz ekkora arcod.
Egyébként a harckocsikat nem akarod betiltatni? Különben meg hiába okoskodsz, szerencsére a dízelmozdonyok sorsa nem az ilyen eszetlen dilettáns idiótákon múlik, mint te. Inkább menj el répát kapálni, az talán jobban fog menni. Vagy neked ennél is jobb, két jól fizető munka, inkább ezekkel foglalkozz, ne ide firkáld a baromságaidat:
Menj el Afrikába havat lapátolni, vagy az Északi-sarkra fürdőruhát árulni.
Én nem a 67-es vagyok.
De voltam katona, még kiszerelve is láttam harckocsimotort, nem is egy típust, és jah kb ugyan akkora mint amit a vonatokban használnak.
Részemről léptem ettől a kérdésről, nem kívánom tovább etetni a trollt.
Nem, te egy troll vagy...
De te kis észlény, nagyon ajánlom hogy nézz körül, csak a kedvedért egyszerűt fogok írni az MTU és a Caterpillar motorjai között, lehet meg fogsz lepődni picikét.
Mert próbálok úgy tenni mintha komolyan vennélek, bár elég nehéz tényleg, de veled ellentétben napi szinten vagyok kapcsolatban a vasúttal.
Ja és tudom ez már nagyon magas dolog lesz de a 62-es válaszoló szimplán azért hozta példaképp őket, hogy azok is dízelek, ugyanazzal a működési elvvel, de mondjuk minek ezt egy olyannak írni aki ott van leragadva, hogy motor mérete egyenesen arányos azzal, hogy milyen a károsanyag kibocsátása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!