Miért erőltetik ennyire a villanyautókat?
Leszögezem: nem ellenzem zsigerből a villanyautózást, sőt, örülnék, ha eljutna olyan szintre technikai fejlettség és megfizethetőség terén, hogy egy átlagembernek megérje.
De most már lassan az olcsóbb az áram mint az ugyanakkora menetteljesítméynre elegendő benzin/gázolaj axióma is megdőlni látszik, ha nem a "rezsicsökkentett" lakossági villamosenergia-árat vesszük alapul (amit a költségvetésből pótolnak ki gyakorlatilag), hanem a piacit. Vasúton dolgozom, na ott az ezzel foglalkozó kollégák szerint kb pont most ért fej-fej mellé a villamos- és dízelvontatás energiaköltsége, éljen a környezettudatosság...
“ ahogy nézem neked magyarból.”
Aha, tehát nem tudok magyarul, mert csak azt tudom olvasni amit írtál, nem azt amit gondoltál közben.
Jólvan. 🤣
Konkrétan egy szót sem írtál a koncentrációról, csak hogy nem ülepedik le (amiben igazad is van), csak éppen ebben a kontextusban az jön át, hogy szerinted nem sűrűbb. Bocs, nem vagyok gondolatolvasó, te meg a fogalmazás órán hiányozhattál. Nem szégyen, nekem sem volt az erősségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!