Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért erőltetik ennyire a...

Miért erőltetik ennyire a villanyautókat?

Figyelt kérdés
Ha jobbak, mint a benzin/dízel, akkor úgy is elterjednének maguktól, és az olyanok, mint a Tesla előbb-utóbb átvennék a vezetést a piacon. Ha meg nem jobbak (és nem jobbak: gyenge hatótáv, korlátozott töltés, túl "steril", gyakran alig, vagy egyáltalán nem környezetbarátabb és még jó drága is) akkor hagyni kellene elsüllyedni a többi zsákutcának bizonyult dolog mellé.

2021. dec. 22. 12:52
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Leszögezem: nem ellenzem zsigerből a villanyautózást, sőt, örülnék, ha eljutna olyan szintre technikai fejlettség és megfizethetőség terén, hogy egy átlagembernek megérje.

De most már lassan az olcsóbb az áram mint az ugyanakkora menetteljesítméynre elegendő benzin/gázolaj axióma is megdőlni látszik, ha nem a "rezsicsökkentett" lakossági villamosenergia-árat vesszük alapul (amit a költségvetésből pótolnak ki gyakorlatilag), hanem a piacit. Vasúton dolgozom, na ott az ezzel foglalkozó kollégák szerint kb pont most ért fej-fej mellé a villamos- és dízelvontatás energiaköltsége, éljen a környezettudatosság...

2021. dec. 23. 20:00
 42/44 anonim ***** válasza:
40! Bocs neki fizikából volt egyese, ahogy nézem neked magyarból.éppen azt gúnyoltam ki, amit írsz! Hogy ilyen kis koncentrációnál 0.04% térfogatszázalékról beszélünk a többi részecske mozgása miatt nem tud leülepedni a CO2 alulra hiába nagyobb a fajlagos tömege.
2021. dec. 23. 21:23
 43/44 anonim ***** válasza:

“ ahogy nézem neked magyarból.”

Aha, tehát nem tudok magyarul, mert csak azt tudom olvasni amit írtál, nem azt amit gondoltál közben.

Jólvan. 🤣

Konkrétan egy szót sem írtál a koncentrációról, csak hogy nem ülepedik le (amiben igazad is van), csak éppen ebben a kontextusban az jön át, hogy szerinted nem sűrűbb. Bocs, nem vagyok gondolatolvasó, te meg a fogalmazás órán hiányozhattál. Nem szégyen, nekem sem volt az erősségem.

2021. dec. 23. 21:50
 44/44 anonim ***** válasza:
4%
Én kiírtam a véleményem a villanyautós baromságokról. Üzenem a sok nagyszájúnak, hogy akkor is hangot fogok adni a véleményemnek és nem gyáva módon jelentgetni meg lehúzni kell a véleményemet, hanem rajta írjon privátot aki olyan kemény!!! A rengeteg trollt azt engedik itt működni évek óta huszonezer kiírással és kiskorúakat rontanak meg - ebbe meg bele kötnek?
2021. dec. 27. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!