Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért erőltetik ennyire a...

Miért erőltetik ennyire a villanyautókat?

Figyelt kérdés
Ha jobbak, mint a benzin/dízel, akkor úgy is elterjednének maguktól, és az olyanok, mint a Tesla előbb-utóbb átvennék a vezetést a piacon. Ha meg nem jobbak (és nem jobbak: gyenge hatótáv, korlátozott töltés, túl "steril", gyakran alig, vagy egyáltalán nem környezetbarátabb és még jó drága is) akkor hagyni kellene elsüllyedni a többi zsákutcának bizonyult dolog mellé.

2021. dec. 22. 12:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Ha nekem nem tetszik egy hozzaszolas, irok privatot es megbeszeljuk, nem pedig jelentgetem a masikat szanalmasan es gyavan
2021. dec. 23. 10:04
 32/44 anonim ***** válasza:

Állandóan ez a kobolt...

Nekem egy gramm kobolt sincs a Teslámban. Gúglizzad hogy LiFePO4

2021. dec. 23. 11:01
 33/44 anonim ***** válasza:
Igenis Frau Bärbock. De az Kobold! 🤣
2021. dec. 23. 11:15
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
A lítium pedig fán terem, ami köztudottan tisztítja a levegőt, tehát még akár jó is lehet a Földnek, ha lítiumfa-erdőket ültetünk.
2021. dec. 23. 11:19
 35/44 anonim ***** válasza:
A lítiumot ásványvíz elpárologtatásával állítják elő.
2021. dec. 23. 11:26
 36/44 anonim ***** válasza:
“ Az iparban lítium-klorid és kálium-klorid keverékének elektrolízisével különítik el és állítják elő.”
2021. dec. 23. 11:35
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
Co2 nem melegíti a legkört es nehezebb mint az oxigén ,mind beepül ,nem artslmas egy bűnbak amire ki lehet vetni adót . Egyaltalán nem a föld védelméért zajlik az átállás , ez egy a kamu propapaganda áradatbol .Multiérdek, semmit nem tesznek senkiert csak a haszon es hatslom erdekli azokat , az adskozás alapitvány létrehozása csak adómentesség és képmutatás .
2021. dec. 23. 12:04
 38/44 anonim ***** válasza:
57%
#38 Igen a lítium fémet úgy állítják elő. De a lítiumion akkumulátor elektrolitjában lítium só van.
2021. dec. 23. 12:27
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

37! Íme megjött a fizika egyeses hülyegyerek osztani az észt, hát-hát a üvegházhatás az aztán nincsé, ugyeé?

Egyébként én azon röhögök, hogy asszongya a szén-dioxid nehezebb a zoxigénél és leülepedik, na most akkor ebből kiindulva mindenkinek halottnak kéne lennie, vagy a vízbül kivenni a zoxigént, ugye?

2021. dec. 23. 14:09
 40/44 anonim ***** válasza:

“ szén-dioxid nehezebb a zoxigénél és leülepedik, na most akkor ebből kiindulva mindenkinek halottnak kéne lennie, vagy a vízbül kivenni a zoxigént, ugye?”

Nem akarom védeni de:

Dolgoztam olyan helyen, ahol még a kábel csatornákban co2 oltóberendezés volt a földalatti kábelcsatornákban.

Minden évben elmondták, ha megszólal a riasztás, azonnal de nem kapkodva a helyet elhagyni, mert a terem alján terül el a cucc, és 2 slukk, és belefulladsz.

Amúgy co2:

1,98 kg/m³, levegő: 1,2928 kg/m³.

Ezek kb 0 fokon.

Szóval lehet egyese volt, de akkor német egyes. :)

2021. dec. 23. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!