Azoktól kérdem, akik már vezettek villanyautót: Már az első vezetésnél éreztetek olyat, hogy ilyen autó kell nektek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 13:45
1/8 anonim válasza:
Igen.
Nagyon veszélyes villanyautót próbavezetni. Pláne Teslát. Nagyon drága mulatság :-)
Mert utána beülsz a saját autódba és mint ha gőzmozdony lenne.
2/8 anonim válasza:
Én voltam próba vezetésen a Dacia Springgel és nagyon jó vezetni.
Ha venni fogok autót akkor az biztos elektro lesz.
Piszok egyszerű és semmi hang, megy mint rakéta.
3/8 anonim válasza:
Mint a fokozatmentes automataváltó, csak kellemetlen bbúgas mentes.
Ha lenne megfelelő hatótáv és 20p alatt lehetne tölteni, nem dizellel járnék!
5/8 Beviz Elek válasza:
#1-nél a pont. Béreltünk Teslát, hónapok óta azt számolgatom hogy mikor lesz annyi pénzünk ami elég lenne egy használt Model 3-ra.
6/8 anonim válasza:
Igen. Nekem ráadásul nem valami csodagép, csak egy carsharinges e-Up! vette el a "szüzességem", aztán vezettem még számtalan másikat, Teslát is. Imádom a nagy benzines vasakat, van is otthon kettő benzinzabáló hobbinak, de bizony pár hónapja a kis benzines futkorászós-bevásárlós-városjárós VW Polonkat lecseréltük egy alig használt i3-ra, imádjuk, de vezetési élményben, hétvégi kirándulásra egy Teslába sem ülnék bele szívesebben, mint valamelyik régi vasamba. Az az élmény még mindig, de a hétköznapokban egy kis átlagautó elektromosban az igazi.
7/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem egy első generációs Zoém van. Elsősorban azért vettük meg, mert spórolni szerettünk volna. Mikor még csak nézelődtünk és elmentünk az első próba körre, már akkor éreztem, hogy nekem kell egy ilyen! Szerelem volt első vezetésre! :)
8/8 anonim válasza:
Egy i3-ast vezettem, ami erő szempontjából valahol a középmezőnyben helyezkedik el. Már ott éreztem, hogy ég és föld a belsőégésű és a villanymotor. Hullámvasút érzésem volt egy komolyabb gyorsítás közben, ami még a 15 lóerővel erősebb dízelben sem jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!