Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??
Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.
Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!
Én teljesen megértem, hogy ki vagy akadva.
Vegyük figyelembe, hogy a kérdezőnek ez egy friss, rossz élmény, nem kell még pálcát törni felette. Majd ő is átlátja tiszta fejjel, de mondom, még friss a bukás.
Ez a belefékezés tényleg szemétség. Én kicsúsztam a két évből sajnos, nem lett jogsim, és elismerem a hibámat. Viszont van egy lényeges különbség: szabálytalanságot követtem el, ami egyértelmű bukás, DE az oktató nem nyúlt bele, mert nem jött senki, és nem volt balesetveszélyes a szitu. Így is borzalmas érzés volt, de ha belefékezett volna, vagy belenyúl a kormányba, akkor még jobban megijedek. Utána mondta, hogy elgondolkozott, mit tegyen, illetve ha balesetveszélyes szitu lett volna, akkor belenyúlt volna természetesen, de az is ugyanúgy bukás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!