Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??

Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??

Figyelt kérdés

Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.

Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!

2021. aug. 9. 10:38
 61/95 anonim ***** válasza:
53%
tehát ha nem èrdekel a vèlemènyünk, mièrt kèrdeztèl?
2021. aug. 10. 11:25
 62/95 anonim válasza:
43%
Engem is hasonlóképp buktattak meg az első vizsgámon pár éve. Mutatta az oktató, hogy melyik utcába menjek, követte az ujjával, mondom jó, menjünk akkor befelé. Aha, persze fordulásnál lehetett csak látni a behajtani tilos táblát, nyomott egy nagy féket, mögülem rámdudáltak, bukás. Itt mindenki, aki megbukik, mert csak simán megakarják buktatni, mer nem fizetett, egy gyökér.
2021. aug. 10. 11:30
 63/95 anonim válasza:
32%
Még annyit hozzáfűznék, hogy nekem mutatta is, (sosem mondta ki, hogy lehet fizetni) dörzsölte az ujjait, hogy lehet fizetni. És én sok tapasztalattal mentem vezetni, nem fizettem, megalázónak érzem, de ezért megbuktattak. Tudják, hogy hogyan kell csinálni, és senkit nem fog érdekelni, hogy ezt csinálják, és hogy milyen módszereket alkalmaznak.
2021. aug. 10. 11:52
 64/95 anonim válasza:
38%
Bizony sok embert megbuktatnak, akiket nem kéne, és sokakat átengednek, akiket nem kéne, mindazért, mert az egyik fizetett, a másik nem. Tényleg barlanban kell élni ahhoz, hogy ezt ne lássa át az ember, nálam is feljött a fizetés lehetősége.
2021. aug. 10. 12:19
 65/95 anonim ***** válasza:
59%

Én teljesen megértem, hogy ki vagy akadva.

Vegyük figyelembe, hogy a kérdezőnek ez egy friss, rossz élmény, nem kell még pálcát törni felette. Majd ő is átlátja tiszta fejjel, de mondom, még friss a bukás.

Ez a belefékezés tényleg szemétség. Én kicsúsztam a két évből sajnos, nem lett jogsim, és elismerem a hibámat. Viszont van egy lényeges különbség: szabálytalanságot követtem el, ami egyértelmű bukás, DE az oktató nem nyúlt bele, mert nem jött senki, és nem volt balesetveszélyes a szitu. Így is borzalmas érzés volt, de ha belefékezett volna, vagy belenyúl a kormányba, akkor még jobban megijedek. Utána mondta, hogy elgondolkozott, mit tegyen, illetve ha balesetveszélyes szitu lett volna, akkor belenyúlt volna természetesen, de az is ugyanúgy bukás.

2021. aug. 10. 19:01
 66/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép szavakat, a bíztatást, és a hatalmas pozitivitást, nélkületek nem sikerült volna a mai vizsgám! Elmondom azért, hogy ugyanúgy nyúlkált a pedálokhoz, hiába nem volt semmi balesetveszély, hiába volt a szemem folyamatosan a közúti jelzéseken, a környezeten, ő azért picit belefékez, ha piros a lámpa. Jó, nyílván gyorsan mentem, meg nem vettem volna észre a pirosat, ha nem fékez bele, meg frontálisan ütköztem volna, de azért sikerült :)
2021. aug. 18. 20:05
 67/95 anonim ***** válasza:
40%
Rendben. Lègzsyíves akkor is szolj ha elvettèk a kèkek... Addig is megpróbàlunk figyelni ràd... kis èrtetlen...
2021. aug. 18. 21:44
 68/95 A kérdező kommentje:
Oké, szia.
2021. aug. 18. 21:49
 69/95 anonim ***** válasza:
Gratula, hogy még egy ilyen barom mellett is sikerült!
2021. aug. 18. 21:56
 70/95 anonim ***** válasza:
40%
Azért az sokat elmond a kérdező komolyságáról, hogy a 70!! hozzászólás több mint harmadát ő írta. Nyilván nem kérdezni, hanem szórakozni jár ide...
2021. aug. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!