Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.
Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!
meg azt mondtad hogy mikor bekanyarodtál, csak utánna láttad a táblát szenből.... vagy most mivan? most a tükörből láttad, baloldalt? jobb oldalt?... de most komolyan... írd már le egyszer normálisan milyen tábla hol volt, kèpekkel, hogy a kanyar előtt mikor szolt az oktató hánymèterrel mikor rántota el merre, meg index... hogy a kanyar előtt 5 m szolt 3 m elrántotta bementünk teljesen az utcába.... hebegsz itt csak...
2021. aug. 10. 00:58
42/95 A kérdező kommentje:
A már mindegy a vizsgabiztos szájából jött. Látszik értelmezni is nehéz, csak sértegetni, hőbörögni. Egy pár másodperces szituáció, ahol történt millió dolog, millió utasítás, 2 ember szájából különböző dolgok + még én nekem is cselekednem kellett. Nagyon undorítő a mentalitás. Fogalmatok nincs, hogy hogy vezetek. Tisztán levan írva, mi történt, úgy forgatjátok, ahogy akarjátok.
2021. aug. 10. 03:33
43/95 A kérdező kommentje:
Juj, kijavítom, vizsgabiztos szájából nem jött utasítás, ő csak olyasmit mondott a kanyarodás megkezdése után, hogy ide ne menjünk be, de már bementünk. Az autók jöttek, nem fékeztünk le eléjük hirtelen. Ott ment az értetlenkedés mindenki részéről, hogy akkor most mi van. Az, meg hogy a táblát nem VETTÜK nem a mi hibánk, felénk kéne nézzen, nem el tőlünk. Na mostmár tényleg viszlát, ti csak mégjobban felakarjátok b**zni az embert az alaptalan rágalmazásaitokkal. Ha nem nyúlnak bele a vezetésembe, ami TELJES MÉRTÉKBEN jogtalan volt, mert SEMMI balesetveszély nem volt, csak egy erőszakos oktató, aki önkényesen csinálja a dolgokat, és belenyulkál a vizsgán is INDOK NÉLKÜL, ha ez nem lett volna, hiba nélkül átmegyek. Ezért is mondom, hogy semmi rosszat nem mondott a vizsgabiztos, csak dicséreteket kapta, DE lakó-pihenő övezetbe mentünk sajnos. Gondoljatok, amit akartok.
2021. aug. 10. 03:42
44/95 A kérdező kommentje:
És persze, leblokkoltam, felment a vérnyomásom, majdnem elsírtam magam az idegtől, mind azért, ami történt teljesen jogtalanul, persze hogy homályosan emlékszem arra millió dologra, ami abban a kis időintervallumban lezajlott. Teljes mértékben jogtalanul belefékezett, hogy betudjunk kanyarodni, a semmiből jött, jó hogy bepánikolok. Gondolom nehéz ezt megérteni. Vagy ha nektek ez teljes mértékben elfogadható, hogy önkényesen belenyúlkálnak, mindenféle nyomós indok nélkül, akkor tényleg nincs miről beszélni, ez már csak egy irtózatosan hatalmas téveszme, amivel nem tudok mit kezdeni.
2021. aug. 10. 03:47
45/95 A kérdező kommentje:
Mellesleg azért nem szeretnék képet küldeni, mert gyértelműen kiderülne az útvonal alapján, hogy hol vizsgáztam/fogok vizsgázni, amit nem szeretnék. A mapson viszont a táblát lehet látni :)
2021. aug. 10. 03:53
46/95 anonim válasza:
kamu... te se tudodfèkezett, nem fèkezett, már hogy mit írtál, az oktató mondta, a vizsgabiztos monda, senki se tudja hogy mi van...meg volt a napi kamu ennyi...
oktató nemcsinál ilyent,nincs olyan hogy senki nem tudsemmiz,egyszer az mondod az oktató ahibás, a tábla ahibás, senkinek se a hibája, hogy nem tudunk èrtelmezni majd jaj mègis csak elírtad... ha meg így volt, hagyd abba bezetèst... nem való neked a vezetèst, de úgyis kamu az egèsz. Attól hogy tudjuk hogy hol az esetnem tudjuk hogy ki vagy, mikor vizsgázol, illetve most jártál ott először tehát nem vizsgaútvonal... azèrt nem linkelsz mert kamu az egèsz... írj ki másik kamut jobban jársz
2021. aug. 10. 09:15
47/95 anonim válasza:
mi volt a kèt ellentètes? ha kèt ellentètes lenne akkor a vizsgabiztos szava dönt... te kamus...
2021. aug. 10. 10:24
48/95 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy túl butusok vagytok, hogy megértsétek, sajnálom.
2021. aug. 10. 10:30
49/95 A kérdező kommentje:
A kanyarodást követően jöttek az ellentmondások, mivel az egyik bevezettet, a másik meg kiakad. De kár, hogy ennyire nem vagytok képesek felfogni.
2021. aug. 10. 10:31
50/95 A kérdező kommentje:
És én is itt gondolkodok, hogy ki a hibás. Ha annyit képtelenek vagytok felfogni, hogy szó szerint belettem vezetve arra a területre, mert ott lesz feladat, és azért megbukok, akkor tényleg nem is értem, hogy erre mit mondjak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!