Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.
Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!
Nekem ugyan nincs jogsim, de sokat kerékpározom. Érdekelne engem is az a kereszteződés. Igen, tudom, félsz, hogy rád ismernek, bár nem tudom, mennyi az esélye, hogy az oktatód is itt van? Nem mellesleg már a történetből is rád ismer, nem?
Most komolyan. Sokat bringázok, de még nem találkoztam olyan keresztezödéssel, ahol csak kanyarodás után jelzi tábla, hogy oda tulajdonképpen tilos bekanyarodni.
Felfestéssel, táblával mindig még a kereszteződés előtt ott a jelzés.
2021. aug. 10. 10:37
53/95 anonim válasza:
persze hogy homályosan emlékszem arra millió dologra
ez a gond... a millió dolog határozza meg, hogy jogos vagy sem... ha nem emlèkszel rá, akkor mi honnan tudjuk hogy mi törtènt?
2021. aug. 10. 10:45
54/95 A kérdező kommentje:
Senkit nem érdekel, hogy tudjátok-e, hogy mi történt, egy dolog érdekel, hogy hogy lehet pofátlan módon megbuktatni az embereket. Na jó, nyílván kell a pénz valaki zsebébe. Nyílván az a rengeteg ember, akik hasonló cipőben voltk, és lesznek mint én, egyik sem tud vezetni, és nem az van, hogy csak úgy megbuktatnak valami idióta dologért, ahogy sokan mondják. Utána lehet nézni, hogy mennyien felvannak háborodva a pofátlanságért, és milyen embertelen módszereket használnak, hogy megbuktassák az embert, és nem lehet mit tenni ellene. De mondjuk valószínűleg mindenki hazudik.
2021. aug. 10. 11:05
55/95 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz a kérdező, aki nemrég (állítólag) belehajtott a szerelőnél az aknába:D
2021. aug. 10. 11:06
56/95 anonim válasza:
Nyilván mindenki hülye és csak a kérdező vérprofi sofőr 30-50 óra vezetéssel és bukott vizsgával a háta mögött...
2021. aug. 10. 11:08
57/95 anonim válasza:
Az ominózus helyet meg nagyon nem akarja megmutatni, csak mellébeszél, ami erősen gyanús.
2021. aug. 10. 11:08
58/95 A kérdező kommentje:
Ez csak a ti mániátok itt gyk-n hogy átakartok menni Sherlockba, hogy ti megoldjátok a "rejtélyeket", de nem lesz attól még igazatok. A tény, az tény, amit leírtam párszor, nem kellett volna részletezni, az az én hibám, de egy dologban 100%-ban biztos vagyok, hogy nem az én hibámból mentünk be oda, arra utasítást, kaptam, és bevitt oda, ami a bukást eredményezte. Innentől kezdve tök mindegy mit kombináltok össze-vissza, mert ezen a biztos tényen nem fog semmi sem változtatni. Köszönöm a válaszokat, úgy érzem megtudtam, hogy tényleg ilyen retek országban élünk, ahol ezt meglehet tenni, és már azt is látom, hogy miért.
2021. aug. 10. 11:11
59/95 anonim válasza:
Na akkor most küldjél egy linket a tábláról, vagy legalább egy címet hogy megkeressük!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!