Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??

Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??

Figyelt kérdés

Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.

Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!

2021. aug. 9. 10:38
 31/95 anonim ***** válasza:
67%
(28 as voltam)
2021. aug. 9. 21:04
 32/95 anonim ***** válasza:
100%
illetve még egy dolog: írmár meg a várost, a kereszteződés (utca név) vagy egy googlemapsos linket hogy néz ki az a fránya kereszteződés, ami lehetetlen bevenni....
2021. aug. 9. 21:24
 33/95 A kérdező kommentje:
Most írhatsz 2 oldalt is, és kielemezhetsz minden egyes szót, amit írtam, hogy ilyet, meg olyat nem csinál az oktató, meg ezért, azért, amazért vérzik a történet. Ezen már tényleg csak fogom a fejem. Nem magyarázom el mégegyszer, hogy mi volt, ahogy mondtam, úgyis a tanuló a hülye.
2021. aug. 9. 22:59
 34/95 anonim ***** válasza:
50%
megsèrtődsz egy korrekt válaszon... ellentètes mondatokat írsz... Akkor most mit szeretnèl? Veregessük meg a hátd? mondjuk azt, hogy jól csináltad, az oktatód egy f@sz volt? A világ egy szemèt hely... Az èlet sz@r... Nem fair dolog... Ès mi van akkor...attól mèg megbuktál. Nèzz szembe a tènyekkel: a kommentelők töbsège megírta, elcseszted... a 30 as szánt rád időd megírta mi az ami nem biztos hogy jó amit leírtál, lehet hogy nem úgy volt ahogy emlèkszel.Leírta mit hibáztál, leírta hogy ha figyeltèl volna akkor nem ez lett volna...Ès erre ahelyett hogy azt mondanâd, hogy valahol igaza van, te tovább siránkozol... Nem azèrt h..lye a tanuló mert tanuló... henem mert van 30 +óra a segged alatt, meg X km... A válaszolónak meg 10 ève jogsija,meg x ezer km a kereke alatt... ès te azt mondod te jobban tudod... mert most van egy bukott vizsgát... A nagyárnyèkot keresef, hogy ő őő a hibás... nem te vagy a hibás, te ültèl a kormánymögött a kartonon a te neved szerepel... Azt akarod hovy azt mondjuk hogy az oktató a hibás? írd be a kèrdèsbe hogy hazudjunk, hogy hibáztassuk az oktatót... De ha valki râdszán legalâbb fèl órât akkor tiszteld meg azzal hogy normálisan vâlaszolsz... egy kis alázat, meg tiszteletet tanulj először, utánna tanulj vezetni... pofonnak ez a törtènet pont jó neked, ebből talán tanulsz...
2021. aug. 9. 23:24
 35/95 anonim ***** válasza:
66%
de ha már ilyen nagy okos agy, mièrt nem tolathattál volna? kresz szerint... neked ezt tudnod kell nem règ vizsgáztál...
2021. aug. 9. 23:26
 36/95 anonim ***** válasza:
62%
Na kérdező, linkeled street viewen azt a híres láthatatlan táblát?
2021. aug. 9. 23:29
 37/95 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, engedd el ezt itt a gyakorin. Ilyen kérdéseknél mindig félremegy a dolog. Még ha esetleg igazad is van, akkor is te leszel hülyének kikiáltva, mert mi nem voltunk ott, nem tudjuk mennyire volt gáz a szitu, meg aztán kívülről és főleg utólag könnyű okosabbnak lenni. (És nem csak könnyű, hanem sokaknak valószínűleg élvezetes is.) És nézz csak körbe a forgalomban, a sok jogsis szinte mind elhasalna egy újabb forgalmi vizsgán, ki nagyobb, ki jelentéktelenebb hibákkal. Egyébként vizsgázni is meg kell tanulni. Sajnos a forgalmi vizsga pont egy olyan vizsga, amilyenből nem sok van a legtöbb ember életében, így ennél nehéz felkészülni a csőbehúzós utasításokra. Én is elbénáztam az első forgalmi vizsgám, de második nekifutásra már volt egy vizsgányi tapasztalatom, így pont annyival lettem magabiztosabb, hogy másodjára sikerült is.

Ha jót akarsz magadnak, akkor add ki a feszültséged olyan helyen, ahol tényleg ki is tudod adni, és nem csak b.szogatást kapsz rá. Utána meg lépj tovább, készülj fel a következő vizsgára, beszélj higgadtan az oktatóddal, hogy mi miért volt, és a következő vizsgán is hasonló akciókra számíts-e. Ha nem tetszik a hozzáállása, válts oktatót, még ilyenkor sem késő.

2021. aug. 10. 00:22
 38/95 A kérdező kommentje:
Nem tolattam, mert ahogy bekanyarodtunk, jött a "már mindegy". Itt azon van a hansgúly, hogy a táblát nem lehetett látni, ezt mindannyian tudtuk, de "nem lehet mit tenni", sajnálja. Gondolom jól ismerték egymást, azért nyúlkálhatott bele, nem tudom, ezért buktam, mert tilos útvonalon voltunk, ha látszik a tábla, ha nem, nem lehet mit tenni. Tényleg itt nagyon okosak az emberek, lehet kiforgatni mindenhogy. Részemről ennyi, sikeres vizsga után jelentkezek.
2021. aug. 10. 00:34
 39/95 anonim ***** válasza:
34%
Valamiért nagyon nem akarja belinkelni a kérdező az ominózus táblát...
2021. aug. 10. 00:41
 40/95 anonim ***** válasza:
50%

na... új fogalom: Tilos útvonal: jelentèse: amerre diák se járhat...

Aztán a veszèlyhelyzetbe majd azèrt fogsz fèkezna, vagy ááá már mindegy szituba..... tudod mikor volt már mindegy? amikor azt mondták hogy megbuktál... na ott már tènyleg mindegy volt... komolyan gondolod ezt a vezetèst? Amúgy csodálkozol hogy ilyenek vannak az utakon.... mert az ilyenek átengedik... a már mindegyeseket... teszetoszatinglitangli embereket akik a fèkbe se tudnak taposni, meg benèzik az autópálya felhajtókat.... azten meg a már mindegy... ha erre jöttem erre megyek.... de amúgy tènyleg, ezzel a kèrdèssel mit akartál... legalább mutasd meg,... mert ha nagyon szemèt hely mèg elnèzèst is kèrek...

2021. aug. 10. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!