Vezetni tanulók! Főként lányok. Sírtatok már, mert úgy éreztétek, hogy nagyon nem megy a vezetés?
Figyelt kérdés
Az oktatóm teljesen rendben van, nincs vele gondom. Én érzem magam totál idiótának, mert gyakorlatilag egész óra alatt ő vezet helyettem. Ma még egy piroson is simán átmentem volna... katasztrófa amit csinálok... a parkolást végképp hagyjuk2021. júl. 20. 21:16
1/11 anonim válasza:
A sírás nem fogja megoldani a problémát. Azért van az oktató hogy segítsen, tanítson, neked meg nem szabad bepánikolni. Ha van lehetőséged rá, megkérheted valamelyik szülődet vagy ismerősödet hogy segítsen gyakorolni, legalább a parkolást. Hajrá, menni fog. :)
2/11 anonim válasza:
Nem, mert én kemény csaj vagyok. De az oktatód biztos megkönyörül majd rajtad...
3/11 anonim válasza:
nem, én arra figyelek, hogy figyeljek :D nem engedem elkalandozni a figyelmemet, az útra, a kocsira, a tanárra és a forgalomra koncentrálok, mert az a legfontosabb.
4/11 anonim válasza:
Nem neked való ez.
AZ isten őrizzen hogy majd egyszer a való életben is ilyeneket csinálj.
5/11 anonim válasza:
Szia semmi baj. Senki nem kezdi hamiltonként. Valakinek jobban meg valakinek rosszabbul és pont. Viszont ne feszülj rá annyira. Az autóra figyelj, az oktatóra és az aktuális közlekedési rendre. Táblákra, gyalogosokra, a többi autóra, útburkolati jelekre, a sávokra. Ha meg piros van ott meg kell állni nincs mese. Mi az ami elvonja ennyire a figyelmed ?
6/11 anonim válasza:
Nem sirtam soha, ugyanis minden kepesseg megszerzese egy tanulasi folyamat, mindenki benan kezdi, fiuk is lanyok is. Igaz van akinek tovabb tart belejonni, van akinek gyorsan megy, de elobb utobb majdnem mindenkinek sikerul.
7/11 anonim válasza:
ma is volt egy 2órás vezetésem, egyszerűen imádom. annyira bánom hogy eddig nem csináltam meg a jogsit
8/11 anonim válasza:
Nem mindenkinek való a vezetés…
9/11 anonim válasza:
Sikertelen vizsga után sírtam.
Sajnos a piros lámpa csak figyelem kérdése, semmi másé. Nem azért mész át rajta, mert "nem megy" meg "béna vagy a vezetéshez", egyszerűen nem figyelsz eléggé.
Próbáld azt képzelni, hogy az oktatód nem egy oktató, aki szintén rendelkezik pedálokkal, hanem csak egy sima utas, és RAJTAD múlik minden. Számomra is megnyugtató az oktató jelenléte, hogy ő úgyis fékez, ha gebasz van, nem hagy kikanyarodni a kamion elé, de nem fog melletted örökre ott ülni, és akkor neked kell megoldanod.
10/11 anonim válasza:
Egyszer előfordult. De akkor nem a vezetés miatt, illetve nem csak amiatt sírtam. Itthon gondok voltak, és eleve úgy mentem vezetni, hogy a hócipőm tele volt mindennel. De muszáj volt menni. Amúgy szeretek vezetni nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!