Vezetni tanulók! Főként lányok. Sírtatok már, mert úgy éreztétek, hogy nagyon nem megy a vezetés?
Figyelt kérdés
Az oktatóm teljesen rendben van, nincs vele gondom. Én érzem magam totál idiótának, mert gyakorlatilag egész óra alatt ő vezet helyettem. Ma még egy piroson is simán átmentem volna... katasztrófa amit csinálok... a parkolást végképp hagyjuk2021. júl. 20. 21:16
11/11 anonim válasza:
èn nem lány vagyok, 2 ève van jogsi. Gondolkodj úgy, hogy az oktató nem fogja hagyni hogy összetörd az autót.Ha hibázol akkor ha tudod akkor korrigálj, ha nem akkor tanulj belőle. Èn 3 hete benèztem egy pirosat. a jobra kanyarodónak kiegèszítő zöld volt,egyenes haladónak piros. Na most èn egyenesen mentem volna. amit megláttam (règóta piros volt, tehát nem sárgás) nagyobb fèk index nèlkül jobbra mentem... (egyenesen menni veszèlyes lett volna a keresztforgalomnak (jobról èrkezőnek zöld volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!