Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??
Figyelt kérdés
Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.
Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!
2021. aug. 9. 10:38
91/95 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod, mindentudó(vagy akarni tudó).
2021. aug. 20. 16:24
92/95 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk kinézem, hogy neked van igazad, és nem az oktatómnak :DD
2021. aug. 20. 16:25
93/95 A kérdező kommentje:
Aki szimplán annyit mondott, hogy azzal a papírral, amit kapok majd az okmányirodában már vezethetek. Tudja, hogy másfajta jogosítványom nincs, bár nyílván ezt is félrehallottam, mert ugye hülye vagyok, és nem való nekem jogosítvány xD
2021. aug. 20. 16:27
94/95 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirm..
igen.... itt mindenki h...lye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!