Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??

Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??

Figyelt kérdés

Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.

Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!

2021. aug. 9. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 A kérdező kommentje:
És az elfordított táblákat szó szerint értem. Egyszerűen LEHETETLEN volt abból a szögből látni, mert hátoldalát lehetett csak látni, de ha még látszódott is volna, akkor is kb bekénszerítettek oda.
2021. aug. 9. 10:41
 2/95 anonim ***** válasza:
89%
Lényegében igen. Ilyenkor csak az menthet meg, ha észreveszed és mondod, hogy nem teheted, szabálytalan. Teherautós forgalmi vizsgán is előszeretettel csinálnak ilyet. Ha nem látszott a tábla, akkor tényleg oltári nagy gerinctelenség, de sajnos ő osztja a lapokat.
2021. aug. 9. 10:41
 3/95 A kérdező kommentje:
Tényleg nem lehetett látni, és szó szerint belefékezett, majd még a kormányt is húzta, mert én értetlenkedtem, olyan hirtelen jött.
2021. aug. 9. 10:42
 4/95 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen nem tudom felfogni ezt az egész szituációt, azért írtam ki a kérdést, nem akarom elhinni, hogy ilyen módon, így meglehet buktatni egy tanulót, ez tényleg felháborító.
2021. aug. 9. 10:44
 5/95 anonim ***** válasza:
88%
Nekem oktatóm mondta, hogy vannak ilyen beugratós dolgok, nekem 1-2 behajtani tilos részen mutatta, hogy ha itt kérik, akkor nem fordulok be, hanem jelzem, hogy behajtani tilos és tovább haladok a következő lehetőségig.
2021. aug. 9. 10:46
 6/95 A kérdező kommentje:
Hát akkor nagyon jól beugrattak, sikerült is nekik, mert a táblát sem lehetett látni :D
2021. aug. 9. 10:51
 7/95 anonim ***** válasza:
83%
Nem húztak csőbe. Az utasítás után, mindig az első szabályos lehetőségnél kell az adott irányba fordulni. Pl. sokszor tilos balra kanyarodni egy kereszteződésben, akkor nyilván nem lehet bekanyarodni, hiába mondták. El kell menni az első lehetőségig, ahol szabályos.
2021. aug. 9. 11:09
 8/95 anonim ***** válasza:
94%
Az oktató (legalábbis nálunk ő adta az instrukciókat, a vizsgabiztos csak figyelt, de ez most mindegy) nem mond olyat hogy ITT menjünk balra. Ha azt az utasítást kapod, hogy "menjünk balra", akkor neked a következő szabályos lehetőségnél kell balra menned. Ezt neked egyedül kell felmérned, hogy hol szabályos és hol nem.
2021. aug. 9. 11:12
 9/95 anonim ***** válasza:
30%

Édesem, az igekötős igéket sem írod helyesen.

Hülye maradtál.

Kérlek ne öntudatoskodj.

2021. aug. 9. 11:43
 10/95 anonim ***** válasza:
77%

Nekünk külön szóltak, hogy az a szabályos mikor az oktató magyaráz, hogy merre menjél. A vizsgáztató bármit szövegelhet az nem neked szól. Ha az oktató ad utasítást csak az a mérvadó.

Meg nekünk volt olyan jófej az oktató, hogy "fordulj balra/jobbra" valamint "majd fordulj balra/jobbra" utasítás volt.

Mikor mondja, hogy fordulj, akkor az első lehetőseg, ha benne van a majd szó, akkor becsapós és az elsőnél nem lehet fordulni. De nem minden oktató játsza ezt. Mikor motorból vizsgáztam akkor is sok ilyen helyen voltunk, hogy fordulj, de ott nem lehetett. Ezt neked kellett tudnod az útvonal ismeretek erről szólnak.

Amúgy mi az, hogy "és szó szerint belefékezett, majd még a kormányt is húzta"???

Ilyet egy oktató sem tehet meg. Nem fekezhet, nem nyúlhat a kormányhoz, csak akkor ha nagyon nagy a baj. De ott akkor vége is a vizsgának.

2021. aug. 9. 11:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!