Csőbehúztak a forgalmi vizsgán??
Mentem az úton, majd kaptam egy utasítást hirtelen, hogy ITT MENJÜNK BALRA, bele is fékeztek, én gyorsan kiraktam az irányjelzőt, kezdtünk befordulni, és ahogy beértünk, megláttuk, hogy lakó-pihenő övezetbe érkeztünk. A táblák elvoltak fordítva(!!!!), tehát én honnan tudhattam volna, hogy olyan területre érkeztünk, és amúgy is utasítást kaptam, sőt még bele is nyúltak, hogy itt menjek be. Megbuktam, mert ez lakó-pihenő övezet, sajnálják, de nem lehet ezzel mit tenni.
Most komolyan mi ilyen retek országban élünk, hogy ilyeneket meglehet tenni?? Hát az ideg szétb*sz!
Édesem, az igekötős igéket sem írod helyesen.
Hülye maradtál.
Kérlek ne öntudatoskodj.
Nekünk külön szóltak, hogy az a szabályos mikor az oktató magyaráz, hogy merre menjél. A vizsgáztató bármit szövegelhet az nem neked szól. Ha az oktató ad utasítást csak az a mérvadó.
Meg nekünk volt olyan jófej az oktató, hogy "fordulj balra/jobbra" valamint "majd fordulj balra/jobbra" utasítás volt.
Mikor mondja, hogy fordulj, akkor az első lehetőseg, ha benne van a majd szó, akkor becsapós és az elsőnél nem lehet fordulni. De nem minden oktató játsza ezt. Mikor motorból vizsgáztam akkor is sok ilyen helyen voltunk, hogy fordulj, de ott nem lehetett. Ezt neked kellett tudnod az útvonal ismeretek erről szólnak.
Amúgy mi az, hogy "és szó szerint belefékezett, majd még a kormányt is húzta"???
Ilyet egy oktató sem tehet meg. Nem fekezhet, nem nyúlhat a kormányhoz, csak akkor ha nagyon nagy a baj. De ott akkor vége is a vizsgának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!