Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem szidják már az...

Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?

Figyelt kérdés

régen olvasgattam a fórumokat 2005-2009-ig ment a nagy fikázás, hogy így szar meg úgy szar a Suzuki, most meg már senki nem szidja, aki meg ellene beszél azt a többiek leugatják, régen a suzuki táborosoknak szavuk nem volt a fórumokon.

mi történT? a válság miatt mindenki suzukiba kényszerült?

úgy vettem észre itt is felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam.

#Suzuki #suzuki fikázás #gagyi suzuki #suzuki papírautó #suzuki a ti autótok
2014. jan. 1. 14:29
 81/92 anonim ***** válasza:

Kérdező megint ostoba,és nem azért mert BMW-je van,hanem az hogy egy 6-10 milliós kocsival le meri fikázni egy 2.5 misis kocsit,hűha :]

Ez ám a teljesítmény,ennyi erővel az én Ferrárimmal leszarozok minden BMW-t,mert megtehetné akinek Ferrárija van,csak kicsit több az IQ-ja :) Mert igen ám,BMW közelébe se ér egy Ferrárinak,csak max a túlárazott árában :)

Suzukit nem azért vesz az ember mert igénytelen,hanem mert nincs másra pénze,bár ennyi erővel aki opel corsa D-t vesz az is igénytelen nem? Mert majdnem ugyan olyan,jah nem a suzuki halkabb és minőségibb anyagokból készül,bocs...

2014. jan. 5. 17:53
 82/92 anonim ***** válasza:

Kérdező esetleg nem te raktad fel ezt a kérdést is!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__523..

Itt mindenki helyesli a BMW-det, hogy milyen jó kocsi pedig a tulaja átkozza! Na most mi van akkor! Ha valaki átkozza a BMW akkor már az is xar lett?Mert ilyen alapon akkor az is!Attól hogy valakinek nem jön be egy bizonyos típusú autó attól még nem xar és ez a suzukira is és minden autó márkára igaz!

2014. jan. 6. 17:50
 83/92 anonim ***** válasza:

Ejha,nesze nektek 7 milliós kocsi :D

Érdekes módon a suzuki ezt nem csinálja :]

2014. jan. 6. 18:46
 84/92 A kérdező kommentje:
ha nem esett volna le az "okos" suzukisoknak, ez macilaci kamu kérdése, így akarja a BMw-t lejáratni, elég átlátszó...
2014. jan. 6. 18:52
 85/92 A kérdező kommentje:

a másik meg az hogy egy suzukit is szét lehet verni, dilettánsoknak mindegy mit használnak, tönkre megy alattuk így-is úgy is.

nem az teszi tönkre a kocsit ha hajtva van, hanem ha nem cserélik ki az olajat.

2014. jan. 6. 18:54
 86/92 anonim ***** válasza:
Ebben egyet értek most veled.
2014. jan. 6. 18:56
 87/92 anonim ***** válasza:

'a másik meg az hogy egy suzukit is szét lehet verni, dilettánsoknak mindegy mit használnak, tönkre megy alattuk így-is úgy is.'

-Ez igaz, de ezt minden ember tudja, aki egy kicsit is képes az értelmes gondolkodásra!

'nem az teszi tönkre a kocsit ha hajtva van, hanem ha nem cserélik ki az olajat.'

-Na azért nem mindegy, hogy 7ezerig bőgeti valaki a motort, vagy dinamikusan vezetve már 3ezernél elvált! Akinek meg még olajcserére sincs pénze, az inkább jobb ha nem vesz kocsit. Hiszen köztudott, "egy autót nem megvenni nehéz, hanem fenntartani!"

2014. jan. 8. 21:27
 88/92 anonim ***** válasza:

Kérdező ne fogd rám a saját saradat! Mindenkinek könnyű a másikra fognia a saját sarát! És ahogy nekem estél ebből is látszik, hogy te provokálod a suzukisokat és a BMW-seket is egyaránt! Mond mi élvezet van ebben neked,hogy össze ugrasztod az embereket?

A végén még rám fogod azt is, hogy a ezt a suzuki gyűlölős kérdést is én tettem fel! Még a felhasználói nevemet sem tudnád ha nem linkeltem volna ki ide azt amit privátba írtál nekem!

Sajnálom ,hogy ennyire az érzéseidbe tapostunk! Majd ha lesz időnk sajnálni is fogunk téged!

2014. jan. 8. 22:56
 89/92 anonim ***** válasza:
Jéééé, Macilaci vesszőket és mondatvégi írásjeleket használ. :)
2014. jan. 9. 06:58
 90/92 anonim ***** válasza:

Kedves Problem!

Ilyen agyalágyult dedós kérdésnél muszáj érthetően írni,mert szerintem senki nem szeretne a kérdező szintjére lesüllyedni!A kérdező még így sem tudja azt felfogni amit már százan leírtunk!Így rászánok egy kis időt,hogy bepötyörészem érthetően a mondani valómat,hátha a kérdező így feltudja majd fogni mit is írunk neki százan is! Bár amennyire gyűlöli a szuzukit ez nem valószínű,hogy befog következni a közel jövőben!

2014. jan. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!