Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung champ-em (gt-c3300k)...

Samsung champ-em (gt-c3300k) van. Miért szidják az emberek ezt a telefont?

Figyelt kérdés
Nekem is jobb lenne egy xperia vagy egy iPhone, de csak ezt vették meg a szüleim.
2012. jan. 11. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak azért "szidja" mindenki, mert kissé elavult az újabbakhoz képest, de ez nem azt jelenti, hogy rossz, csak a többi, új mobilhoz képest elmaradottabb. De a divatot nem lehet mindig követni... (hacsak nem keresel legalább havi 500 E.-t)

Ha neked jó, megfelel arra a célra amire használod, tartsd meg. Ha pedig (már) nem, ne vedd meg az első mobilt ami az utadba botlik, nézelődj, olvass sokat és kérdezz ha nem vagy biztos valamiben.

2012. jan. 11. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem teljesen mefelel, épp ezért nem értettem, hogy miért szidják.

De csak olyanok szidják, akiknek érintőképernyős telefonuk van, meg mindenki azzal jön, hogy kicsi. De legalább nem egy téglafon XD

2012. jan. 11. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Na látod, mindennek meg van a hátránya és az előnye is :)
2012. jan. 12. 06:21
 4/5 Ditta323 válasza:
Mert lehet, hogy nem tudnak rá telepíteni semmit. /így jártam én is, de szerviz csodákra képes és azóta szinte bármilyen jar file-t tudok telepíteni. Kivéve txt olvasót/ Amúgy meg jó kis készülék.
2012. jan. 16. 22:31
 5/5 anonim válasza:
azért is szídják mert túl kicsi és a fentebb lévő komis mondta, hogy elavult
2012. jan. 31. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!