Nem tudok dönteni, hogy milyen telefont vegyek egy galaxy ace és egy xperia mini között tiprodok, sokan irják hogy a mini jo de én félek hogy nagyn mini? A samsung az valahogy nagyobbnak tünik és tudásában is van külömbség? Melyiket vegyem meg?
Az ace méretben nagy a mini pedig tudásban.
A 3 collos kijelzőt pár óra alatt meg lehet szokni...
Első!
Akkor mondj pár indokot, hogy miért az ace.
Azon kívül, hogy nagyobb a kijelzője...
Armv7 1ghz proci, adreno 205 gpu, hd videófelvétel, flash támogatás, ledes tft kijelző, lesz rá android 4, sokkal jobb kamera.
Ebből már a jobb és modernebb proci miatt is jobb vétel a mini.
Tisztel kérdező, Tisztelt honfitársaim !
Remélem sikerül segítenem ebben a nehéz döntésben , hiszen pár napja nekem is ez volt a nagy problémám, a választás!
Az a választás melynek a végeredménye hatalmas változást hozott életemre, nem is húznám tovább az időt, leleplezem melyik telefon vásároltam meg. A becses neve nem más mint a Sony Ericsson Xperia mini, hogy miért emellet a telefon mellet döntöttem , azt elolvashatják honlapomon melyben részletes tesztet írtam le a miniről , köszönöm a figyelmet.
Jóéjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!