Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?
régen olvasgattam a fórumokat 2005-2009-ig ment a nagy fikázás, hogy így szar meg úgy szar a Suzuki, most meg már senki nem szidja, aki meg ellene beszél azt a többiek leugatják, régen a suzuki táborosoknak szavuk nem volt a fórumokon.
mi történT? a válság miatt mindenki suzukiba kényszerült?
úgy vettem észre itt is felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam.
"Mivel kis autó NEM CSALÁDI AUTÓ,ezért eleve a 30-40-50 éves korosztályod maximum városi autónak használja majd,elmegy vele bevásárolgatni vagy épp a gyereket elviszik erre épp elég egy ekkora kocsi,általába szoktak venni családi autót is kis városi autók mellé,mivel ha mennek nyaralni értelmeszerűen nem a városi kocsit viszik hanem a családi nagy dögöt." - ha tudnád, hány olyan családot ismerek (és szerintem te is ismersz ilyeneket), akik Swiftben nyomorognak, és nincs semmilyen más autójuk... Igen, nyaralni is Swifttel mennek. Vehettek volna ugyanannyi pénzből idősebb Vectrát vagy Passatot, amiben esetleg el lehetne férni, volna benne pár extra, de vásárláskor sokaknak az volt a döntő érv, hogy a Suzuki ÚÚÚÚÚJ! És az ilyen családok többsége most szív a svájci frank hitellel, de ez egy másik történet...
Férfias autó alatt én nem feltétlenül a 400 lovas csodákat értem, de ha megnézel egy bármilyen Alfa Romeót, egy Peugeot 407-est, egy új Cliót vagy egy Mazdát, azért az mégiscsak férfiasabb, mint egy Swift vagy Splash. Csajozni nem a kocsival kell, ebben egyetértek, de azért az esélyeket javítja :)
Utolsó: gondolom, még nem is hallottál olyan balesetről, amiben valaki vétlen fél... Ha valaki biztonságos autót akar venni, az nem azt jelenti, hogy nem tud vezetni, hanem azt, hogy egy karambolnál élve ki szeretne szállni a kocsiból, bárkinek a hibájából is történjen az a karambol...
Ha az A-ból B-be eljutás a legfőbb szempont, akkor gondolom te ma is Ford T-Modellel jársz. Vagy biciklivel.
Egyébként 27 éves vagyok, van saját autóm (Grande Punto), és nincs az az Isten, hogy Suzukira cseréljem. Viszont Suzukin tanultam vezetni, úgyhogy amikor pocsék vezetési élményről meg silány utastéri anyagokról szónokolok, akkor azért tudom ám, hogy miről beszélek... Nincs kisebbségi komplexusom, péniszem átlagos méretű, autós kártyával nem is tudom, mikor játszottam utoljára.
Balta!
Ennyire ész nélküli nem lehetsz!Most teljesen ellentmondásos dolgokat írtál!
"Vehettek volna ugyanannyi pénzből idősebb Vectrát vagy Passatot, amiben esetleg el lehetne férni, volna benne pár extra, de vásárláskor sokaknak az volt a döntő érv, hogy a Suzuki ÚÚÚÚÚJ! És az ilyen családok többsége most szív a svájci frank hitellel, de ez egy másik történet..."
Banyek mivel ezek a személyek hitelre vettek autót ,ugyan úgy nyögnék még mindig a törlesztő részletét egy vectrának vagy egy passatnak is ugyanis nem volt KP-jük autó vásárláshoz!
Amúgy meg vehetek volna egy idősebb passatot vagy vectrát ja vetek volna 3 misiért egy 6-7 éves passatot a swift árán ugyan úgy hitelre és egyből szervizeléssel kezdtek volna meg fizethették volna !
Szóval ez a bajod neked még nyögöd a 6-7 PDTDI pasatod törlesztőjét ráköltöttél egy vagyont már, de mire kifizeted már adhatod le a passatodat a bontóba .Na menyire megéri 3 milla kölcsönre használt autót venni! A swiftet megveszi újonnan 3 milláért 5 éves korára ki van fizetve és 6-7 évvel tovább lehet használni mint a használt Passatot amit vett volna xx illető!Egyébként van olyan ember is aki csak városi autónak vesz autót akkor minek vegyen Vektrát vagy Passatot?
Hagyjad Balta Apó, én már 4 komment után is láttam, hogy ezekkel felesleges ész érvekkel vitatkozni, itt a kérdésem alapja.
Ha ezt 6-7 éve teszem fel mindenki egyetért.
ÁHHÁ... szóval neked az a bajod, hogy a kommentelők többsége nem ért veled egyet. Tipikus birka magyar gondolkodás, szidjuk a Suzukit, mert az a "divat". Ha kivágnád a szemed elől a fát, végre meglátnád az erdőt is!
Aki kevés pénzből akar egy olcsón fenntartható és megbízható autót venni, annak ideális választás. Az ilyen emberek nem a 20 csillagos töréstesztet meg a zörgő kárpitokat fogják szem előtt tartani vásárláskor. Az hogy a család meg nyomorog miközbe mennek nyaralni meg már egyéni szoc problem! Fáj az neked? Nem! Nyilván, ha valakinek kicsit több pénze van jobban körülnéz a piacon és lehet nem Swiftet vesz, hanem egy nagyobbat, vagy valami olyan kocsit amibe több biz-basz van (ABS, ESP...stb). Addig viszont még mindig jobb akár egy régi Swift mint B.M.V-vel járni.
Kérdező most komolyan,az nem tetszik hogy vesztésre állsz? Vagy hogy jól elmondták neked a dolgokat?
Elnézést kérek hogy válaszolni mertünk a kérdéseidre,mi idióta hülyék...
De most milyen válaszokat vártál volna erre a kérdésre? Eleve nem megfelelő hangnembem hanem már a bunkó határait súrolóan tetted fel a kérdésedet...
Meg most mért baj az neked hogy sokan védik a suzukit? Jó nem tökéletes autó de most 2.5 misiért mit várna az ember? Opel Corsa D-vel lehetne össze hasonlítani mert egykategória de az meg még szarabb pedig OPEL!
Az meg hogy 7 évvel előbb tetted volna fel mindenki eggyetért rész már elárult mindent,többet megtudtam most rólad mint talán 1 év alatt ha ismernélek...
Neked az a bajod hogy nem adnak igazad,vagy hogy a suzuki nem szar?
7 éve nem volt annyi suzuki az utakon tehát eleve magyar paraszt már szídta holott soha nem ült benne.
Azóta kicsit fordult a kocka,nagyon sok embernek van suzukija,2010-es modellváltás után pedig még jobb lett a suzuki és ezt sokan belátták,valamelyik rokonomnak 6 vagy 7 éves a suzuki swiftje,na őneki sem romlott el benne semmi! Fékbetéteket cserélt benne,meg olajat és voálá,ennyi volt amit cserélt benne,és még mindig működik holott nincs annyira karban tartva,azt meg le merném fogadni hogy egy 7 éves BMW-nek már minden baja van,mindent megvehetnél érte túlárazottan :)
Jó persze BMW más mert azokat gyilkolják de azért akkor is,bár neked kár is mondani mindent úgyhogy viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!