Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?
régen olvasgattam a fórumokat 2005-2009-ig ment a nagy fikázás, hogy így szar meg úgy szar a Suzuki, most meg már senki nem szidja, aki meg ellene beszél azt a többiek leugatják, régen a suzuki táborosoknak szavuk nem volt a fórumokon.
mi történT? a válság miatt mindenki suzukiba kényszerült?
úgy vettem észre itt is felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam.
Mit féltek az öreg dieseltől? Pont hogy azokhoz már olcsón lehet kapni mindent. Ezeknél már el lehet felejteni a többszázezres alkatrészárakat, javításokat. Plusz az is ostoba aki elhiszi hogy a benzines astra 10 liter eszik városban.
Jó csak a diesel nem városba való :)
Diesel a hosszú útakra lettek tervezve,autópálya főútak stb... Nem pedig a keskeny forgalmas nagyvárosokba..
Jól van kérdező, mi igénytelenek vagyunk! A hozzáállásod alapján te viszont egy bunkó paraszt vagy!!!
Különbség: Amíg nekünk még lehet az életben egy "jobb" autónk, addig a te intelligenciád már nem valószínű, hogy fejlődni fog valaha is! ;) :P
Ezt figyeljétek srácok,azért
huki888
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 17:01
Az üzenet témája: BMW
Az üzenet szövege: nem csodálom, a BMW-t minden normális ember szereti a szaros suzukit pedig rühellik
Egy kis vita..............................................................
Utána ez
Az üzenet küldője: huki888
Az üzenet címzettje: macilaci08
Az elküldés időpontja: ma 17:08
Az üzenet témája: Re: Re: BMW
Az üzenet szövege: oké tiltottalak te HÜLYE FA.SZ felesleges tovább irogatni a hülyeségeidet te dagadt majom
Ennyire utálja valaki a suzukikat ! Ha monitoron keresztül ölni lehetne már halott lennék!Ez suzuki iránti gyűlölet már már beteges!
Na ennyit a szabad szólás szabadságról is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!