Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem szidják már az...

Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?

Figyelt kérdés

régen olvasgattam a fórumokat 2005-2009-ig ment a nagy fikázás, hogy így szar meg úgy szar a Suzuki, most meg már senki nem szidja, aki meg ellene beszél azt a többiek leugatják, régen a suzuki táborosoknak szavuk nem volt a fórumokon.

mi történT? a válság miatt mindenki suzukiba kényszerült?

úgy vettem észre itt is felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam.

#Suzuki #suzuki fikázás #gagyi suzuki #suzuki papírautó #suzuki a ti autótok
2014. jan. 1. 14:29
 71/92 anonim ***** válasza:
46%
Én öreg autóba nem vennék Dieselt,ki tudja mi a baja.
2014. jan. 5. 09:56
 72/92 anonim ***** válasza:
Astra-dízel páros? Alapból röhej. Mire az bemelegedne a városban, addig elsorvad az agyad a hidegtől. Már ha egyáltalán be tud melegedni az a lemezdoboz. Dörmögő ne haragudj, de téged ennél többre tartottalak.
2014. jan. 5. 12:15
 73/92 anonim ***** válasza:

Mit féltek az öreg dieseltől? Pont hogy azokhoz már olcsón lehet kapni mindent. Ezeknél már el lehet felejteni a többszázezres alkatrészárakat, javításokat. Plusz az is ostoba aki elhiszi hogy a benzines astra 10 liter eszik városban.

[link]

2014. jan. 5. 12:16
 74/92 anonim ***** válasza:

Jó csak a diesel nem városba való :)

Diesel a hosszú útakra lettek tervezve,autópálya főútak stb... Nem pedig a keskeny forgalmas nagyvárosokba..

2014. jan. 5. 14:28
 75/92 anonim ***** válasza:
Dörmögő itt most speciel benzines autókról volt szó akkor hogy jön ide a dízel! Nem a fogyasztásról volt szó,hanem csak összehasonlítottam a 8V Fastrát a 8V suzukival! Miért fáj ennyire sokaknak ,hogy a swift sok mindenben jobb az astrától!
2014. jan. 5. 15:37
 76/92 anonim ***** válasza:
De mivel egész szépen lepontoztatok ,csak megerősítettétek bennem azt,hogy a régi swift jobb az F astrától! És ezt köszönöm!
2014. jan. 5. 15:39
 77/92 A kérdező kommentje:
na hogy pontot tegyük a vita végére, kiderült kommentek alapján, hogy a suzuki az igénytelen emberek autója.
2014. jan. 5. 16:12
 78/92 anonim ***** válasza:
Kérdező: még mindig nem írtad le az alátámasztott bizonyítékaidat. Ebből feltételezem, hogy csak a levegőbe beszélsz.
2014. jan. 5. 16:23
 79/92 anonim ***** válasza:
89%

Jól van kérdező, mi igénytelenek vagyunk! A hozzáállásod alapján te viszont egy bunkó paraszt vagy!!!

Különbség: Amíg nekünk még lehet az életben egy "jobb" autónk, addig a te intelligenciád már nem valószínű, hogy fejlődni fog valaha is! ;) :P

2014. jan. 5. 17:03
 80/92 anonim ***** válasza:
100%

Ezt figyeljétek srácok,azért

huki888

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 17:01

Az üzenet témája: BMW

Az üzenet szövege: nem csodálom, a BMW-t minden normális ember szereti a szaros suzukit pedig rühellik

Egy kis vita..............................................................

Utána ez

Az üzenet küldője: huki888

Az üzenet címzettje: macilaci08

Az elküldés időpontja: ma 17:08

Az üzenet témája: Re: Re: BMW

Az üzenet szövege: oké tiltottalak te HÜLYE FA.SZ felesleges tovább irogatni a hülyeségeidet te dagadt majom

Ennyire utálja valaki a suzukikat ! Ha monitoron keresztül ölni lehetne már halott lennék!Ez suzuki iránti gyűlölet már már beteges!

Na ennyit a szabad szólás szabadságról is

2014. jan. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!