Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?
régen olvasgattam a fórumokat 2005-2009-ig ment a nagy fikázás, hogy így szar meg úgy szar a Suzuki, most meg már senki nem szidja, aki meg ellene beszél azt a többiek leugatják, régen a suzuki táborosoknak szavuk nem volt a fórumokon.
mi történT? a válság miatt mindenki suzukiba kényszerült?
úgy vettem észre itt is felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam.
hülyeségeket írsz, látszik hogy nem értesz hozzá, egy 1.3-as motortól sok a 9 liter amit eszik, olvass utána, és nem csak 2 autónak romlott el a váltója, mert ez szériahiba, tehát szériahibás a népautó.
egy rossz konstrukció az egész, az az egy előnye van hogy jól néz ki.
14
kár volt ilyen hosszú regényt írnod, a swift nemes egyszerűséggel rossz autó.
pont ez a dilettáns hozzáállás részedről is tanúbizonyságot tesz az állításomról.
nézzetek utána. totalcar, spritmonitor.
minden valamire való autós lap megírta már hogy úgy szar ahogy van.
igazad van tényleg nagyon gagyi autó bele is rókáztam mikor nagyanyám vitt fel pestre anno vele olyan zajos volt meg szarul feküdte az utat sose ülök be swiftbe az biztos.
BMW AUdi az én világon lesötétittett ablakokkal.
az a baj itt eben az roszágban mindenki csoro és swiftje van aztán ugye saját fészkükbe nem szarnak bele ;)
Anno rendszeresen hozzászóló voltam TC és a hozzákapcsolódó külsőség blogok cikkeinél, egyszer sem moderáltak ki. Sőt, volt, hogy nekem kellett kijavítani a "drága" Papp Tibit, hogy ugyanmár ne írjon akkora marhaságokat a cikkjeiben, s szerencsére megfogadta a lektorálást. Spritmonitoron 1.3-as Suzuki közepes fogyasztása 5,9-6,2 között alakul 4,6-os minimum és 9,79-es max. értékkel, de 8 fölött csak pár LPG-s/automata és klímával mért városi fogyasztás van.
De nem tudom minek győzködök itt bárkit is szakmai érvekkel, hiszen téged úgysem azok érdekelnek. Ha meghalt valaki egy Swiftben, az neked elég bizonyíték arra, hogy rossz autó, de ha másik fél millió ember elégedetten használja évek óta, az nem.
"Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?" - szerintem az eddigi kommentekből az jött le, hogy azért még mindig sokan szidják :D
Egyébként a Suzukikkal sztem az a legnagyobb baj, hogy túlárazottak. A 3 ajtós Swift alapára 2790000 Ft, és az a praktikum, vezetési élmény és összeszerelési minőség, amit ezért kapsz, háááát... A Fiat 500 alapára 100000-rel olcsóbb. Mondjuk 500-ast se vennék, de ha Swift és 500 közül kellene választanom, habozás nélkül az olasz javára döntenék...
Azok a rideg anyagok, az az ergonómiai borzalom, az a minimális helykínálat, ami egy Suzukiban van, egy másfélmilliós autóban elmenne, de 2,8-ért én ezt nem tudnám megemészteni. Jópár hasonló kocsi többet nyújt ezen az árszinten.
És most ne gyertek nekem a megbízhatósággal meg a fenntartási költséggel... Egy Yaris, aminek az alapára 50000-rel drágább, szerintem simán tudja ugyanazt a megbízhatóságot nyújtani, amit egy magyar összeszerelésű Swift (sőt...), presztízsben és minőségben viszont sokkal többet nyújt, mint az az 50000-res különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!