Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem szidják már az...

Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?

Figyelt kérdés

régen olvasgattam a fórumokat 2005-2009-ig ment a nagy fikázás, hogy így szar meg úgy szar a Suzuki, most meg már senki nem szidja, aki meg ellene beszél azt a többiek leugatják, régen a suzuki táborosoknak szavuk nem volt a fórumokon.

mi történT? a válság miatt mindenki suzukiba kényszerült?

úgy vettem észre itt is felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam.

#Suzuki #suzuki fikázás #gagyi suzuki #suzuki papírautó #suzuki a ti autótok
2014. jan. 1. 14:29
 41/92 anonim ***** válasza:
65%

3 és fél éve van meg a Swiftem és mind ezidáig mindössze 2 ember szólta le. Az egyik egy 35 éves srác, aki még mindig az anyjáékkal lakik és a több éve az újonnan lizingelt Clio-ja árát nyögi, a másik egy kis taknyos kölyök volt, akitől, ha megkérdeztem volna mi az a gyűrődési zóna, lehet hogy a Tescoba kezdte volna el keresni...

Egyébként nem rég voltam Romániában (Szatmárnémeti) egy árva Suzukit nem láttam! Komolyan mondom olyan jó érzés volt, hogy az itthoni népautó ott majdhogynem kuriózumnak számított! :D Ott inkább az Opel, Renault, Dacia, Skoda, Volkswagen volt túlnyomóan. :)

2014. jan. 2. 10:01
 42/92 anonim ***** válasza:
Igen,minden országnak vagy egy tipikus népautója,kivéve Németországnak,régen volt annak is pl a Bogár,nekünk meg a suzuki ami nem is baj,mert legalább van munkahely a magyaroknak :)
2014. jan. 2. 13:36
 43/92 anonim ***** válasza:

Néhány kommenten hatalmasakat röhögtem. Állatok vagytok. :DD

A kérdező pedig szerintem nem normális. Az ilyen ember minek él? Meg a Balta gyerek.

"felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam."

-Mik azok a tények? Bizonyítanád?

-Bezzeg ha a Suzukit dicséri valaki, akkor a Suzuki-ellenes Liga pontoz nullára. Akkor nem nyafogsz? Ne legyél már ennyire szánalmas.

2014. jan. 2. 16:08
 44/92 anonim ***** válasza:

"Néhány kommenten hatalmasakat röhögtem. Állatok vagytok. :DD "

Ugye-ugye? :D

Viszont igen,teljesen igazat adok a pontozással kapcsolatban amit írtál.

2014. jan. 2. 16:56
 45/92 A kérdező kommentje:
na megérkezett az újabb suzuki kereskedő? srácok tényleg ennyire unatkoztok hogy nincs munkátok?
2014. jan. 2. 16:57
 46/92 A kérdező kommentje:

micro(penis) még azért beböfögött egy okosságot, mert már 5-kor zárja a kapuit a suzuki kereskedés és nem tudja tovább használni a céges netet.

azért az is csoda hogy van még pénzük a suzuki kereskedőknek a netet befizetni.

2014. jan. 2. 17:00
 47/92 anonim ***** válasza:
Még mindig nem írtad le a bebizonyított tényeidet. Ja, és amúgy milyen kocsid van? Egyáltalán van kocsid?
2014. jan. 2. 17:02
 48/92 anonim válasza:

Én amúgy bírom ezeket a debileket, akik a Suzukit fikázzák. Csak megerősítenek benne, hogy fél év múlva egy Suzi-t vegyek. :)

Agyhalottak!

A japán autóknál nincs jobb, megbízhatóbb, takarékosabb.. francia autók szót sem érdemelnek, a németek minősége meg csak legenda.

Az értelmes ember, aki nem akar százezreket javításra költeni... az japán autót vesz, azon belül is Suzukit. Bármelyiket.

1. Igénytelen autó, a szó pozitív értelmében. Olyan mint fegyverben a kalashnyikov... elpusztíthatatlan.

2. takarékos, keveset fogyaszt,pénztárca barát (csak az ostoba nem értékeli ezt)

3. Megbízható, sohasem hagy cserben. (elég elolvasni a totalcaros népítéleteket)

4. Magyarországon készül. (szerintem ez is meg ér egy érvet, hogy miért érdemes Suzukit venni)

Ez elég nyomós érvek egy autóvásárláskor... és ha ezek után valaki egy gagyi, sz*r franciát választ, vagy egy méreg drága németet, ahol az emblémát fizeti meg az ember, nem a minőséget, az meg is érdemli... hogy idegbeteg legyen a kocsija miatt a sok szervizelés okán.

2014. jan. 2. 17:04
 49/92 anonim ***** válasza:
Kérdező a penis hogy jött oda?
2014. jan. 2. 17:04
 50/92 A kérdező kommentje:

Nem ez a lényeg, hogy milyen kocsim van.

Legyen elég annyi, hogy B-vel kezdődik és W-re végződik és 3 betűből áll a márkanév, és Bajor eredetű a márka, a modell amit hajtok hátul kapar.

2014. jan. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!