Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem szidják már az...

Miért nem szidják már az emberek a Suzukit?

Figyelt kérdés

régen olvasgattam a fórumokat 2005-2009-ig ment a nagy fikázás, hogy így szar meg úgy szar a Suzuki, most meg már senki nem szidja, aki meg ellene beszél azt a többiek leugatják, régen a suzuki táborosoknak szavuk nem volt a fórumokon.

mi történT? a válság miatt mindenki suzukiba kényszerült?

úgy vettem észre itt is felvállaltam őszíntén hogy a suzuki egy szar autó, és 0%-os lett a válaszom perceken belül pedig tényekkel bebizonyítottam.

#Suzuki #suzuki fikázás #gagyi suzuki #suzuki papírautó #suzuki a ti autótok
2014. jan. 1. 14:29
 51/92 anonim válasza:

Értem kérdező.. szóval Bmw-ről álmodsz..

Álmodozz róla.

De amúgy én kívánom, hogy egyszer össze gereblyézz egy használtra valót. :)

2014. jan. 2. 17:12
 52/92 anonim ***** válasza:

Oké, megvan, hogy milyen kocsid is van. Így már értem, mire vered itt magad. Ez a gondolkodásmód jellemző az olyanokra, akik azt képzelik, hogy ha beülhetnek a német triumvirátus egyik kocsijába, máris felsőbb rendűek, mint a többi ember, akinek ilyenre nem telik, vagy csak egyszerűen nem akar több pénzt áldozni kocsira, mert megfelel neki egy egyszerűbb is.

A bebizonyított tényeidet továbbra is várom.

2014. jan. 2. 17:21
 53/92 anonim ***** válasza:

"na megérkezett az újabb suzuki kereskedő? srácok tényleg ennyire unatkoztok hogy nincs munkátok?"

Szerintem inkább te vagy az aki nagyon unatkozik kedves kérdező! Vagy már nem elfelejtetted, hogy te írtad ki ezt a kérdést?

Ha neked van annyi pénzed, hogy fussa 1 BMW-re akkor örülj neki és használd egészséggel! Attól még nem kell itt verned a melled, hogy te milyen t*kös gyerek vagy!

Üdv.: Egy Suzuki tulaj. :)

2014. jan. 2. 17:48
 54/92 anonim ***** válasza:
kérdező te vagy egy kőgazdag család kölyke vagy aki még csak hírből sem ismeri a munka fogalmát, aztán apuci meg anyuci a feneked alá tolta azt a béemvét (mert ilyen felfogással nem hiszem, hogy te kerested meg rá a pénzt). vagy ha még is te dolgoztál meg érte, akkor vettél egy 30 éves romhalmazt ezzel kompenzálva az 5centis farkadat... de szerintem a 3. lehetőség a legvalószínűbb, a német csodaautód csak egy álom és irigyled azokat akiknek legalább egy (szerinted) ócsak swiftjuk van, mert sokat kell ilyenkor télen a busz/vonat megállóba fagyoskodnod. ;)
2014. jan. 2. 18:11
 55/92 anonim ***** válasza:
0%
Szidják azt! Ki venne olyan f*s papírszamurájt?
2014. jan. 2. 18:35
 56/92 anonim ***** válasza:
50%

Jó de mondjuk eléggé hülye az,akinek BMW-je van és leszaroz egy 2.5 misis kocsit,jó persze egy BMW-hez mérten szar egy suzuki mindenben,nade egy BMW 6 milliótól kezdődik...

Ha a suzuki is 6 misi lenne máris nagyobb lenne nem kisautó,nagyobb motor lenne benne,minőségibb anyagok és csendesebb beltér,de sajnos ez nem fér ám bele 2 misibe...

Ennyi erővel ritka egy szar fos egy BMW egy Ferrárihoz képest,csak röpke 30 misi különbség van egy Ferrári és egy BMW között.

2014. jan. 2. 19:57
 57/92 anonim ***** válasza:

"Szidják azt! Ki venne olyan f*s papírszamurájt?"

Kedves,a régi swiftek tényleg azok voltak de az újjak már nem,5 csillagos törésteszt is alátámasztja ezt.

2014. jan. 2. 20:00
 58/92 anonim ***** válasza:
59%

Mondana nekem valaki még egy olyan jó autót, mint a régi Swift?

A pozitívumokat nem is sorolom. Nem akarok napokig gépelni.

A negatívumokat azért leírom:

-gyenge kasztni (mint bármely más korabeli autóé)

-sok idióta magyar utálja, ezért arra verik a f.zukat, hogy letolják őket

-ne haragudjatok, többet sajnos nem tudok.

JÖHET A LEPONTOZÁS

A lepontozás (annak megindoklása nélkül) mindössze annyit jelent, hogy igazam van, de inkább lepontoztok, mert mertem "kiállni" a régi Swiftek mellett. Pedig nem vagyok elvakult, nincs Suzukim, egyszerűen képes vagyok szubjektíven gondolkodni.

Szóval ha lehet, akkor lepontozás után indokoljátok is döntéseteket, mert az a piros ujj nem "nem tetszik"-et jelent.

2014. jan. 3. 23:30
 59/92 anonim ***** válasza:

ami a negatívumokat illeti számomra még a kis csomagtartó méret is gyakran elég idegesítő tud lenni (ferde hátú esetén).

egy autó ami vetekedni tudna a swifftel? talán egy B corsa.

amúgy nem szavaztalak le.

2014. jan. 4. 09:51
 60/92 anonim ***** válasza:
43%

# 58

Én lepontoztalak. És azért pontoztalak le mert a suzuki valóban megbízható, de ez elég sok öregebb kocsiról elmondható. Akár öreg szívodieselek, régebbi benzinesek. Hogy példát is mondjak a fiat croma 2.5 diesel legendásan megbízható. Vagy az opelekbe szerelt Isuzu dieselek. Vagy a tdi-k. Hogy benzineset is mondjak ott van az F astra idejében szerelt 8 szelepes motorok. Ezek ugyanúgy megbízhatóak mint a suzuki. Azt írod hogy "A pozitívumokat nem is sorolom. Nem akarok napokig gépelni". Na erre az írásra kíváncsi lennék. Legalább ha nem is gépelsz napokig de egy 10 pontot írj már le az előnyökből, hogy lássam nemcsak a levegőbe beszélsz. Ami eszembe jut az előnyével kapcsolatban az a fentebb említett megbízhatóság, de mint írtam ez nem annyira egyedi dolog mint te azt képzeled. A másik dolog az olcsóság. És hogy suzukiról beszélünk, így beszélhetünk nagyjából az 500 000 forint alatti kategóriáról. 8 szelepe F astrát is lehet márt kapni ennyiért, és azért valljuk be hogy azért az mégsem egy kategória a suzuki swiftel. Isuzu diesele astrást is kapsz 500 alatt, audi 80-at 1.9 tdi motorral is már fellelhető ezért az összegért.

Hogy a hátrányáról beszéljek a suzukinak, egy balesetben egyszerűbb ha a kocsival együtt temetnek el, mert máskülönben kiskanállal kell kiszedni a rádcsavarodott kaszniból. Azért ha nem is sokkal de az astra biztonságosabb, és mondjuk az audi is, csak hogy ezeknél a példáknál maradjak. Azt meg ne magyarázza meg nekem senki hogy a suzukit azért tartják papírautónak, és balesetveszélyesnek mert abból szaladgál a legtöbb, és így azzal van a legtöbb baleset. F astrából is rengeteg futkározik az utakon, de annak nincs annyira rossz híre. Ennek okain gondolkozzatok már el. Nem véletlen terjedt el a suzukiról hogy meghalsz benne. Nem Józsibá indította ezt a "pletykát" a sarki kocsmában. De aki azt vesz annak szíve joga. Én letojom. Legalább ha nekemjön akkor nem az én kocsim hullik atomjaira. Meg a másik fele a suzukisoknak hohy mondogatják hogy nem kell balesetezni és akkor nem, lesz baj. A baj ott kezdődik hogy senki nem úgy ül be a kocsiba hogy most majd balesetezni fogok. És két kocsi ütközésekor szinte mindig az egyik fél ártatlan. Ezért nem mindegy hogy milyen vas vesz körül.

Összefoglalva a suzuki viszonylag olcsó, megbízható, viszont fapados, zörög-csörög, hosszú túrákra nem alkalmas, picike, és ami a legfontosabb számomra ÉLETVESZÉLYES, képtelen egy balesetben megvédeni a bentülőket.

2014. jan. 4. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!