Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri a családnak...

Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?

Figyelt kérdés

első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.

Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.

Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.

de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.

Már így ki gondoltam az egészet.

Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?

#autó #BMW #autóvásárlás #pénz összedobás autóra
2013. aug. 7. 23:51
 131/146 A kérdező kommentje:

130

mivel nem volt érdemleges kommunikáció e92-ről, ami volt az annyiban merült ki hogy belinkeltem egyetlen egy kék kupét, ami bele sem fér az általam megadott árkategóriába, két fekete szedánról volt szó.

Én nem írok, nem nekem kell bizonyítanom kikérem magamnak, aki ennyire kíváncsi vagy gyanúsítgat az bizonyítsa is be a vádait, vagy alaptalan lábakon áll a gyerekes vád.

2013. aug. 9. 22:29
 132/146 anonim ***** válasza:
78%

"Ha nem az a nevem mint ami a képében van amit belinkelt, akkor annyi az egész.

Na erre nem gondoltál okoskám ugye?"

Most gyakorlatilag elárultad a magad kis hülyeségét. Azért dobálóztál ezzel "kétszer regisztráltál" dumával, mert nagyon jól tudod, hogyha valaki rád ír, akkor te a másikkal írsz vissza. Mindezt azért, hogy én jöjjek ki hülyén belőle. Nagyon átlátszó és kicsinyes vagy. Nem mellesleg közveszélyes elmebeteg.

2013. aug. 9. 22:34
 133/146 anonim ***** válasza:
85%

132-es, ügyes, a jó megoldásért jár a piros pont. :)

"Kedves" kérdező, biztosan jól szórakozol, de hidd el, többen szórakoznak rajtad, úgyhogy összességében mégis te égeted magad még akkor is, ha csak trollkodsz. :)

2013. aug. 9. 22:38
 134/146 anonim ***** válasza:
90%
+1 :)
2013. aug. 9. 22:41
 135/146 A kérdező kommentje:

hát elhiszem, ezek után hogy jól szórakoztok, másokat kellemetlen helyzetbe hozva ezzel.

veszett fejsze én nem fogom az igazam bizonygatni ilyen amatőr primitív vádakra reagálva.

akinek eddig küldtem levelet az tudja amit tud, úgy látom titeket nem lehet meggyőzni sehogy ezért nem is fárasztom tovább magam, mindenre fel vagy készülve kedves 58%-os válaszoló, úgyhogy örülj magadban, én innentől nem foglalkozom ezzel a témával, lényegében mindent megtudtam amit akartam, amiért a kérdést feltettem.

aki normálisan válaszolt annak köszönöm szépen a tanácsokat.

2013. aug. 9. 22:47
 136/146 anonim ***** válasza:
90%

"akinek eddig küldtem levelet az tudja amit tud"

:)

2013. aug. 9. 22:52
 137/146 anonim ***** válasza:
94%

Jesszusom! És ilyenek vezetnek Magyarországon! Én többet ki nem megyek a házból!

Am. vki nyomja már fel napisz*rra, ez annyira nevetséges xD

2013. aug. 9. 23:14
 138/146 anonim ***** válasza:
81%
Atya ég, ilyen dedós, egyszerű, parasztot se láttam még, mint EZ.
2013. aug. 9. 23:47
 139/146 anonim ***** válasza:
90%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3897603..

Sztem ez a 2 kérdés egy és ugyanazon kérdezőtől származnak...

2013. aug. 10. 00:09
 140/146 A kérdező kommentje:

139.

és miből jöttél rá?

valami admin vagy és látod az ip címeket vagy mi? van itt 1 millió kérdés és abból pont kiszúrod.

de gratulálok tényleg.

de az csak humor volt

2013. aug. 10. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!