Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?
első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.
Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.
Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.
de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.
Már így ki gondoltam az egészet.
Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?
"jobban vezetek bárkinél, még nálad is, szóval ez nem áll meg, ezzel csak a saját kis tudato akarod erősíteni hogy egy bamba sofőr vagy."
Azon egyének akik jók valamiben mindig tisztában vannak azzal, hogy van aki jobb. Ilyen kijelentést csak teljesen tapasztalatlan, indokolatlanul magabiztos tizenévesek tesznek.
Am. bírom az ien parasztokat, hogy Ők mivel BMW-jük azt hiszik, hogy gyorsabban is mehetnek. A magyar KRESZ szabályai között szerepel, hogy lakott területen belül 50-nel, azon kívül 90-nel, autópályán 130-cal lehet haladni. De ahogy látom a sok BMW-s köcsögöt, városban száguldanak 70-nel, azon kívül meg mennek vagy 150-nel. Autópályán meg még többel, azután hallhatjuk a hírekben, olvashatjuk neten, hogy egy barom sofőr miatt hányan haltak meg és legtöbbször Ő magukból meg még por se marad. Igen, itt most nem volt kedvem elviccelni, mert ez halál komoly. Persze, sehol se látni olyankor rendőröket, mikor pl.: az 1 sávos körforgalomban előznek és még dudálnak is. Ohh, de ha én 1 behajtani tilos táblát nem veszek észre biciklivel egyből jön rám 10 rendőr, hogy még is milyen tábla van ott. A vizsga biztos mesélte, hogy külföldön mennyivel biztonságosabb a közlekedés, irigyeltem érte, hogy ilyenben lehetett része. Ez is mutatja, hogy a világon a magyar autós a legköcsögebb... és minden másban is.
Rem. majd ha meg lesz a BMW-d és véletlenül a közelembe laksz majd lenyomsz az útról, mert csak egy sz*r kis Suzukim van. Ezzel, hogy Te milyen jó vezetőnek hiszed magad nagyon felidegesítettél!
nem én tehetek róla, hogy irigyek vagytok más vagyonára meg sikereire, az irigység emberi betegség.
de inkább magatokkal nézzetek szembe, amúgy meg nem mindenki lesz profi sofőr, adottság kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!