Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri a családnak...

Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?

Figyelt kérdés

első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.

Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.

Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.

de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.

Már így ki gondoltam az egészet.

Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?

#autó #BMW #autóvásárlás #pénz összedobás autóra
2013. aug. 7. 23:51
 111/146 anonim ***** válasza:
100%

Ember irigy vagyok rád Mire azért mert használtan venni akarsz 4 millióért egy BMW!

Képzeld 3 év alatt félre raktam 10 milliót ezt az összeget autóra szántam e mellet megéltem lés még másra is maradt férre tet pénzem.Ezt a 10 milcsit csak autóra szántam.Előszőr VW passatot akartam venni azt hiszem 8 milla környékén mozogtak de Honda Accord 2.2 dízel lett belőle és csak azért mert annak tudtam alkudni az árából és el tudtam hozni 7 milláért mert sikerűlt fél milliót lealkudnom,Viszont a wv szalonban egy fityinget sem engedtek.Ezt mind csak azért írom le neked kérdező mert nekem a teljes összeg a saját kasszámból volt és még így is a számomra legmegfelelőbb autóból is megpróbáltam kihozni a legalacsonyabb összeget a vételárból és miért azért hogy spóroljak.

2013. aug. 9. 21:24
 112/146 anonim ***** válasza:
90%

"jobban vezetek bárkinél, még nálad is, szóval ez nem áll meg, ezzel csak a saját kis tudato akarod erősíteni hogy egy bamba sofőr vagy. "

Azt a k**va. :DDDD

Azért kíváncsi lennék, hogy a haverom 9 éves kislányával kimernél-e állni. Ha nem, az gáz. Ha igen és elver (amin meg se lepődnék), az még gázabb. :)))

"ugyanis ha te árokban kötsz ki ha kanyarba ráfékezel, akkor nem tudod uralni az autót."

Fizikából 4-es, mi? Én meg pókember vagyok.

"na meg nem tudtad értelmezni a mondatomat sem, értsd kanyar előtt. "

Nem ő a hülye, fizikán kívül nyelvtanra se ártott volna járnod.

"de megint más témát hoztál elő, szóval viseld csak a következményét, itt és most tudatom veled, hogy még a forma 1-es pilóták többségétől is jobban vezetek, jobb a technikám, mind fogyasztási mint sportossági viszonylatban. "

Akkor nem a gyakorikerdesek.hu-n lógnál és vernéd magad, de rohadtul. Csak sajnos fáj az igazság, mindemellett az is, hogy mindenki röhög rajtad.

"majd talán a versenyzői liszenszet kiváltom valamikor, igen, de jelenleg nincs rá szükségem."

Nincs rá szükséged? Kicsit sántít... ;)

"és ezek tények, vitathatatlan, beleköthetetlen."

Pont, mint a fizikai és nyelvtani tudásod.

"illetve bele lehet kötni természetesen de csak mosolygok rajta, ez olyan mintha Vettel képességeit kritizálnád, ő sem reagálna rá semmi, csak mosolyogna."

Nem, Vettel valószínűleg elgondolkodna rajta és arra törekedne, hogy ne legyen mit kritizálni.

TE SZERENCSÉTLEN!

2013. aug. 9. 21:29
 113/146 A kérdező kommentje:

111

Igazad van!

Azért az szép teljesítmény, hogy ilyen kis idő alatt ennyi pénzt össze tudtál szedni, ez tiszteletre méltó.

A vw meg így járt sokat akartak, semmit sem kaptak, így jár aki kapzsi, jó választás volt az Accord.

Mondjuk én nem vennék új autót, mert sokat lehet bukni rajta, max ha nagyon sok pénzem lenne, nekem jó a használt is, de gondolom neked szükség volt rá.

2013. aug. 9. 21:43
 114/146 A kérdező kommentje:

112

Értékelem, hogy képes voltál ennyi időt rááldozni egy ilyen hosszú komment megírására, de csak az első sort olvastam el meg a lényegét, ne menjünk át személyeskedésbe, ne legyél primitív.

2013. aug. 9. 21:45
 115/146 anonim ***** válasza:
94%

"ne menjünk át személyeskedésbe, ne legyél primitív"

Pedig nem én kezdtem.. ocsmány, hogy ennyire kétszínű, életképtelen egy ember vagy. Sajnos az igen intelligens leveledet nem "CTRL+C" gombinációval teszem ide fel, hanem egy kicsit érdekesebbé teszem a PrintScreen gombbal. Sajnos segghülye vagy, ez üt is rólad messziről.

A kép:

[link]

2013. aug. 9. 21:49
 116/146 A kérdező kommentje:

115

erre mi szükség van?

ezt az üzenetet nem én írtam, de megmondom őszintén szerintem te küldted el saját magadnak, mintha a kérdező (azaz én) írná hogy bemocskolj ezzel.

ez nagyon amatőr és gusztustalan húzás.

szerintem ne gyere többet ide

2013. aug. 9. 21:55
 117/146 A kérdező kommentje:

na meg is elrontottad, mert sehol nem írtam, hogy e92-t akarok venni, amit linkeltem az is Sedan volt :DDD

istenem ilyen emberek vannak manapság, de nem akadok fenn ezen láttam már durvábbat is csak azt nem értem neked mi jó ebben úgy is kiderült a csalás

2013. aug. 9. 21:57
 118/146 anonim ***** válasza:
90%

Hiába tagadod.. Túl feltűnő, hogy a levélben is írtad, hogy le fogod tagadni. Kicsit se vagy átlátszó...

Egyébként nem hiszem, hogy neked fognak hinni az itteniek, bizonyíték ellenében. Sajnos te tényleg életképtelen vagy.

2013. aug. 9. 21:59
 119/146 A kérdező kommentje:

118

te nagyon egyszerű vagy.

és ha Obama nevében ír neked valaki egy levelet elhiszed?

nagyon átlátszó ez a lejáratás de a te primitív stílusod fedezhető fel az irományban ezért én nem titkoltan téged gyanúsítalak a kamulevéllel.

2013. aug. 9. 22:04
 120/146 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem kalkuláltad bele az igen intelligens cselszövésedbe, hogy 4 perc híján megegyezik a levél elküldésének ideje az egyik kommented idejével. Ezt akárhogyis akarod letagadni, sose fog sikerülni.
2013. aug. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!