Kinek mi a vélemény erről? "Városi autók az autópályán. :S őrület. ""
http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY
Na és ehhez mit szóltok nagy eszűek?
Egyértelműen kiderül, hogy a fiatal kisautó biztonságosabb, mint az öreg batár!
ma 11:52 Hát azok mind komoly szakeberek ötletei voltak amiket "plagizáltam". Persze te vagy az okosabb. ;-) :D :D :D
Igen családdal, ha nem egy "gyerek gyilkos alkat" akkor városi kis autó helyet, helyközi közlekedésben vonatot választja.
A Modus áraban lévő középkategóriás használt autó így ütközve felismerhetetlené törné szét a Modus-t.
És még a roncs is felvette a versenyt. ;-) :-S :-(
12:30 Ja. :S
45/45 - ma 12:29
Nekem az árvák száma és a gyereküket a vagizásért kockáztatok száma b@szta fel az agyam.
Mert a vidéki rokonoknak a gyerek mellet az új drága városi kisautót is meg kell mutatni, a vonat ciki.
Olvas már statisztikát is, mielőtt véleményt alkotsz!!! Ha már csukot szemel vezetsz városon kívül!
Újabb szabadságharcos, most azt hiszed, ettől megváltozik valami? Lesz@rom a statisztikát, mert tudom, hogy készítik, a valós problémát nem abból kell leszűrni. Statisztikailag Magyarország jelenleg gazdaságilag erősödött, a valóságban így van?
Persze, büntessük megint az autósokat halálra, ahelyett h megteremtjük a közlekedés feltételeit. Múltkor Horvátországból hazajövet a magyar határig jöttünk, mint a szél, onnan meg végig 90-es meg 80-as korlátozások totál indokolatlanul, nem ezért fizettem autópályadíjat. Azt hiszed, hogy te, mint hétvégi sofőr most ezen felháborodsz, hogy mennyien halnak meg az utakon, változik valaki?
Onnan veszem, hogy hétvégi sofőr vagy, mert ha rendszeresen járnál autópályán, ne mondanál ekkora baromságot, hogy durvább szankciók és sebességkorlátozás, hát autópályáról beszélünk, simán emelném 150re a határt. Az Autobahnon nincs sebességkorlátozás sok szakaszon, mégis a világ egyik legbiztonságosabb útszakasza, na miért van ez?
Van sok sáv, van lehetőség menni, nem kell előzgetni, stb, de ez nálunk nincs, így nem tudom, mit vársz.
Akinek van autója, majd azért bérel napi 3-5ért egy nyaraláshoz autót, mert az övé "városi" autó. Eleve azért nincs S80as Volvoja, mert nincs rá pénze. Akkor nyaralni se menjen?
Orbán Viktorral beszélek vagy mi a tököm?
Megmondták elég világosan, hogy sokkal jobban megsérült volna a Volvo utasa, mint a Renault utasa! Bár tudom, ehhez angolul kéne tudni egy kicsit...
Pont ezt mondtam 1-2 hozzászólással ezelőtt, hogy egy fiatal kisautó sokkal biztonságosabb, mint egy öreg batár, erre lehurrogtatok, hogy jajj hülyeséget beszélek. Megmutattam ezt a videót bizonyításul, erre jön, hogy há persze, mert ez egy öreg szar. Nem ezt mondtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!