Kinek mi a vélemény erről? "Városi autók az autópályán. :S őrület. ""
Nem én vinnyogok oldalakon át.
Mentős és tűoltó barátaim (nem vagyok kirekesztő sem új gazdag, csak jómódú) amiket mesélnek az nekem fájó és sok.
Egy Ticoban vagy régi Swiftben nem igazán volt túlélési esély, de ha egy méretes autó el csap egy ilyen városi poroszkálót az is felismerhetetlen ronccsá zúzza.
Kis autónak még a jelen léte is élet veszély lakót területen kívül, és nagyon komoly kockázat vállalás. Arról van szó, hogy egy nagy autóban azt is könnyű túl élni akár kisebb sérülésekkel amit egy kicsiben képtelenség max. rokkantan.
-> Annyi a lényeg, hogy nem oda van tervezve a városi autó. <-
És ezért képtelen megfelelni az ottani kihívásoknak.
tűoltó*
tűzoltó
"2012-1997=15 év - azaz más néven roncstelepszökevény"
Az előbb oldalakon keresztül arról papoltatok, hogy egy öreg nagy autó biztonságosabb egy új kicsinél! Meg is magyaráztátok, hogy a Volvo is biztosan csak mesterségesen volt gyöngítve! Most meg mutatok egy kicsit komolyabb tesztet, és azzal jössz, hogy az bontószökevény. Ezt a tesztet akkor csinálnák, mikor az az autó új volt!!!
Most nyilván egy 1950 Chevy-nél egy mostani Clio is biztonságosabb.
Amúgy meg pont az eszemért szeretnek.
Annyi: Ha valaki ma egy öreg/régi vagy kis városi autóval a családja életét kockáztatja a városon kívüli utakkal, arra kevés az a kifejezés, "hogy játszik az életükkel".
Ezt miért olyan nehéz elfogadni? - Csak nem azért mert játszani akarok a családotok életével? És akkor még én vagyok a csúnya, hülye és gonosz?
is biztonságosabb.*
biztonságosabb.
# 117/118 Időpont tegnap 10:49
Az áram és háztartás vezetést meghagyom neked.
----
Nem mondtam soha, hogy öreg. Attól hogy használt az attól nem öreg.
Az új kisautó árában nézel egy családi autót az sokkal biztonságosabb lesz szinte mind. Ha biztonságost keresel a nagyobb autók közt, akkor meg sokkal biztonságosabbakat találsz.
----
A ritka fiaskókat jól megtalálod, amúgy a C merci már akkor ezért is volt nagy bukás. Ha ugyan ilyen ösztönösen és nagy lendülettel a témában keresnél, még tájékozott is lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!