Kinek mi a vélemény erről? "Városi autók az autópályán. :S őrület. ""
A Volgánál a kormány oszlop szúrta le a legtöbb nagy sebességgel ütközött sofőrjét. Tudom éltem akkor és a minisztériumoknak zömében ez volt a szolgálati autója.
u.i.: Ja és Földművelési Minisztérium és Széna tér "infóbázis".
Nem bizonyított be senki semmit. Ezek csak feltevések, amiről beszéltek.
100%-ban egyet értek, hogy egy új 2 tonnás autó jóval biztonságosabb, mint egy új 1 tonnás. Azzal is, hogy egy 20 éves 2 tonnás biztonságosabb, mint egy 20 éves 1 tonnás.
De hogy egy 20 éves 1,5 tonnás biztonságosabb lenne egy új 5 csillagos 1,1 tonnással...na az elég szarul hangzik.
"1.) Amúgy ha akarod olvas utána, a városi kisautóknál nem számolnak huzamos lakóterületen kívüli közlekedést. "
És súlyos veszély helyzet a "városi autók az autópályán", és ha valaki egy gyereket visz ki vele az súlyosan, bár törvényesen veszélyezteti a testi épségét mi több az életét.
Pont arra vagyok kíváncsi, hogy magával vagy gyerekével ezt miért teszi valaki.
Akinek meg nem bizonyosodott be azon állítás, hogy egy városi kis autó kicsit sem biztonságos egy városon kívüli úton, az több mint valószínű vagy nem akarja felfogni, vagy nem tudja felfogni ezt a TÉNYt.
El lehet itt viccelődni témán, csak szerintem ízléstelen és túl morbid az emberi életeken tréfálkozni.
Ahány gyerek csak azért veszti életét, azaz hal meg mert ennyire nem oda való autóval viszik ki őket a városon kívüli forgalomban, azok akik elméletben az életérét felelősek, mind fel lennének itt névvel és életkorukkal haláluk pillanatában sorolva, szerintem mindannyiunknak összeszorulna a torka. - ez a lényeg.
És az ilyen autósok nem csak magukra utasaikra, hanem az egész forgalomra veszélyesek a nem oda (vársom kívül-re) való autóikkal.
Mi közöm van hozz? Kb. annyi aminnyi ahhoz, hogy a gyereket sokkal ritkában megfojtó mászókákat ti sem szívesen láttátok gondolom.
És állampolgári közöm van hozzá, és csakis a hamis biztonság érzetet szerte foszlatása, és tudatos döntést meghozatala volt a célom. Motoros hála az Istenek nem vihet gyermek utast.
Ha családod te annak tudatában nem vonattal (amivel még nekem sem (ciki)) viszed nagy távolságra, hanem te még ráadásul egy lélekvesztővel, azaz én hibám ás hülyeségem?
Nem próféta vagyok, és nem akarom megmondani mit tegyen egy kis autós sem. Csak kérem legyen lelkiismeretes szülő és autóvezető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!