Kinek mi a vélemény erről? "Városi autók az autópályán. :S őrület. ""
Ha mindenki más azt mondja az pálinka egészséges, és én azt hogy nem, akkor is nekem lesz az igazam.
Kettő miért kell ragaszkodni ahhoz, jó az ha ez a sok felelőtlen b@rom az országúton/autópályán ott van családjával és sorban halnak meg a papír/kis autóikban???
Miért???
mit érdekel ez téged ennyire???
Vegyél olyan autót amiben nem félsz és kész. Az pedig ne érdekeljen hogy ki mivel jár.
Rohadtul unatkozhatsz amúgy...
Leginkább mert: Utálom ha egyesek önző érdekeikből a gyermekeik életével játszanak. Ha ezen való fől háborodásom, az unalomnak tulajdonítod, neked komoly erkölcsi problémáid lehetnek.
"Senki nem mondta, hogy batárral közlekedj.
Én azért írtam ki a kérdést, mert rengeteg ilyen nagyon felelőtlen ember van, és nagyon sok halott aki csak ennek a felelőtlen döntésnek a áldozata.
Legtöbb esetben a büszkeség, "Hogy van autóm (!!!), akkor nem megyek vonattal, mert ciki."
Utálom ha egyes szülők a saját önzésük vagy rossz anyagi helyzetük miatt tudatos DÖNTÉSsel a gyerekeik életével játszanak.
Ezzel az erővel a fém mászókákkal nem is lett volna baj.
Nézzen már körbe mindenki, hányan ezért vesztik életük!"
Ha repülővel megyek nyaralni és lezuhan a gép, megöltem a gyerekeimet, mert felelőtlenül repülőre szálltam?
Ha vonattal megyek és kisiklik, megöltem őket mert felelőtlen voltam és nem egy másik vonatot választottam?
Ha egy iskolabusz felborul, felelőtlen voltam, mert engedtem, hogy felszálljon?
Zárjam be a gyerekemet a szobájába és iskolán kívül ne engedjem sehova?
Kíváncsi vagyok, ezt hogy oldanád meg...
" http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY
Na és ehhez mit szóltok nagy eszűek?
Egyértelműen kiderül, hogy a fiatal kisautó biztonságosabb, mint az öreg batár!"
"Megmondták elég világosan, hogy sokkal jobban megsérült volna a Volvo utasa, mint a Renault utasa! Bár tudom, ehhez angolul kéne tudni egy kicsit... "
Neked kéne kicsit angolul tudnod, és akkor ezt a totális hülyeséget nem állítottad volna.
A Top Gear-es teszt fizetett csalás volt.
A "roncs" Volvo normál körülmények közt porrá zúzta volna a Modust. Egyszerűen a tömege és a robusztussága miatt.
Egy pár hozzászólás, amik ezt ecsetelik:
"They cheated. They removed the engine and bumper from the Volvo. Volvo is a much safer car, even an old one. Fuck Renault. Scandinavian power."
"SHOW US THE FUCKING VOLVO ENGINE YOU CORPORATE LYING PIECE OF SHIT TOP GEAR RETARDS!!!!
That's right...you can't, since it has been REMOVED.
You might fool some people, but most will see right through your corporate propaganda.
You can look up crash tests of these old Volvo's, in which they are literally flying off the bridge nose first and nowhere near the damage supposedly inflicted by this piece of garbage by Renault."
I'm not sure how that the cabbage patch haired idiot can sleep at night"
"Top Gear are bunch of lying corporate assholes sponsored by Renault. (conflict of interest)
Why don't they try to do this test again, this time without removing the Volvo engine?
Wake up people...this is obvious corporate media propaganda to get you to spend money on a new piece of shit, that consists mainly of parts built by the lowest bidder somewhere in China. They hate it when you drive your reliable, well built older car, because they are NOT MAKING ANY MONEY OFF YOU!!!
The test was rigged!"
"I commented on this video two years ago and I'm still just as disgusted with it. No doubt; the Volvo's engine was removed and the aluminium crossbar inside the bumper was as well. Not only that, but this time I noticed something else: the airbags were disabled. I own this exact model, the Canadian version of it. Airbags are standard on this make. What waste of such a fine car."
"Complete scam, clearly no engine in that Volvo."
És te jobban hiszel a hülye kommentelőknek, mint a saját szemednek? Ők csak szimplán nem akarják elhinni, hogy nem igaz, ami évek alatt beléjük rögződött.
Egyébként benne volt a motor, látszik egy kinagyított képen.
Mivel nagyjából minden második ezt írja az 1575 hozzászólóból, inkább hiszek nekik, mint a Top Gear-nek.
Ezeket írják:
1. Kiszerelték a motort
2. Meggyengítettek a Volvo lökhárítóját, egy fém merevítést kivettek belőle
3. A légzsákját deaktiválták (ami széria volt)
Plusz ilyeneket is:
"Nézz meg egy régi töréstesztet ezekről a Volvokról, amikben szó szerint lerepülnek egy hídról. Orral csapódnak be, és közel sem sérülnek annyira, mint amit állítólag ez a szemétdarab Renault okozott."
Ez a Modusos "teszt" csak egy hamisított reklám.
Most őszintén: szerinted ők ezt honnan veszik?
Most komolyan, te tényként akarod kezelni, amit néhány kommentelő mond? Egy elkezdte, majd folytatta a többi.
Nemrég láttam egy képen, amin egyértelműen látszik, hogy van benne motor.
Szerinted milyen érdekük fűzik ahhoz, hogy a Renaultot jobb fényben tüntessék fel? Fizetett érte a Renault? Ennyi erővel a Volvo is fizethetett volna, sőt: már régen közzétett volna egy videót, amiben egyértelműen bebizonyítja, hogy a teszt kamu.
Vagy az új autókat akarják rádtukmálni? Miért lenne ez jó nekik? Kevesebb pénzed marad a műsoruk majmolására, tévé előfizetésre, stb...
Hidd el, hogy szerencsétlenek csak a saját igazukat próbálják bizonyítani, mert nem hiszik el, hogy egy korszerű kisautó, ami még ráadásul szar Renault is, igenis biztonságosabb, mint egy öreg fos, ami akkor készült, amikor töréstesztek nem léteztek. Amit nagyon sajnálok, hogy nem egy 124-es merci a teszt másik szereplője. Szerintem Németország forradalmat indított volna.
Egyébként: D Corsám van 5 csillagos törésteszttel, és szeretnék egy Insigniát pont a biztonság miatt. Mivel maximálisan elismerem, hogy a súly segít a biztonságban, de nem írja felül a technológia haladását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!