Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.4 60 Le F Astra jó autópályá...

1.4 60 Le F Astra jó autópályán való közlekedésre? Havi 1.200 km mennék vele.225. 000 lenne 95-ös,230. 000 km, ez jó?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 21:01
1 2
 1/12 smitwesson ***** válasza:
szerintem már sok ez a km ebbe a benzines autóba, ahhoz, hogy megbízható legyen. Ellenben olcsó. Van jó autószerelő ismerősöd? Ha igen akkor megveheted...
2012. aug. 7. 21:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg 1.6 Astrám van,csak 92-s,és kell az asszonynak mellesleg kicsit rphad.Értek ezekhez,de természetesen eljön az eladó ráálunk aknár és megnézi a szerelőm.Miket kell vételnél megnézni?
2012. aug. 7. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
60ló, autópály,havi 1200km, 230000km sztem nem éri meg
2012. aug. 7. 21:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha nem rohad és nem véres a torka akkor oké az ára, stabil 120-as utazóra még jó is.

Végeredményben a szokásos: meg kell nézni.

2012. aug. 7. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőség, inkább 1.6-ban vedd, mert ez az 1.4-es motor nagyon kicsi autópályázásra, vidéki utakra. Előzni is alig lehet kb.
2012. aug. 8. 02:04
 6/12 anonim ***** válasza:
A kilométer elég sok benne ennyi után már a futóművek sem az igaziak ha elérné a 300 ezret tuti motorgenerált kéne rajta csinálni!Ne foglalkozz vele nem éri meg!
2012. aug. 8. 02:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne a km-t nézd. Ha ugyanazt a kocsit kiglancolják, és mondjuk csak 120 ezret mutat a számláló attól jobb lesz? Ugye, hogy nem. Menni kell vele, egyben van-e a futómű, milyen állapotban van a kipufogó, karosszéria, és főleg a motor. Indul-e hidegen, füstöl-e, egészséges hangja van-e. Egy autószerelőt vigyél magaddal ha nem értesz hozzá. Tény, hogy egy ilyen korú autóval foglalkozni kell, de nem is annyira a km miatt. Ezek az autók már nem ladák hogy 100ezer után szétesnek. Az állapotot nézd, ne a km-t, csak ezt tudom javasolni.

A 60 lóerő nem éppen sok, jó eséllyel csak a külső sávba váltasz vele jegyet. Ha nem száguldozol akkor is megéri egy picit erősebbet venni, mert nem feltétlen fogyaszt keveset egy erőlködő kisköbcentis motor, mint egy kevesebbet forgó nagy az autópályán.

2012. aug. 8. 05:34
 8/12 anonim ***** válasza:
F Astrához anyi alkatrészt adtunk el gömbfejek,tömítés garnitúrák, szelepek ,fékmunkahengerek hengerfej csavar szettstb... reggelig sorolhatnám és még a karosszéria elemeket nem is említettem és mint mondta 300 körül kelleni fog egy generál a cég ahol melóztam évi 10 milliárd nettó bevétele volt az alkatrészekből ezekből éltünk Francia,Olasz,Német autók.
2012. aug. 8. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:

az egy lepukkant astra akkor.

a szomszédom is vett egy astrát f, 250 ért. Kívülről elment, pár rozsda pötty, de nem volt szétrohadva, 130 000 Kmel vette.

Aztán jöttek a hibák: menet közben nagy koppanás, elszállt a vezérlés,dugattyúk,vízhűtő..stb tört mint a ropi, agyon volt hegesztve a kipufogó, egr szelep is megadta magát.

még ráköltött 190 000 Ft ot és ráadásul használt kipufogó, meg bontós cuccokkal, de nem úszta meg olcsóbban.

Szóval azt te is tudod jó kocsit nem kapsz ennyi ért, arra viszont jó, hogy bejárj melózni, bevásárolni..stb vagy ha meghúzzák a parkolóban nem kapsz agybajt XD.

2012. aug. 11. 23:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.Előző Astrámat 170.000-ért vettem,4 éves semmi baja nincs,műszaki vizsgadíjon kívül semmit nem kellett rá költenem.
2012. aug. 12. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!