Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kipróbáltátok már valahol az...

Kipróbáltátok már valahol az autótok maximális sebességét, ha igen akkor meddig ment az óra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 Wadmalac ***** válasza:

" És ne találkozzon velem az utakon, mert megállítom és nem lesz köszönet! Sőt, helyben fosatom be, az tutti."

És mehetsz börtönbe szándékos veszélyeztetésért és önbíráskodásért, örökre jogsi elvétellel. És jogosan.

A gyorshajtók tényleg probléma és veszély, de közel sem akkora, mint az önjelölt törvénykezők, akik azt hiszik, joguk van az utakon a másikakat büntetni.

Te vagy az, Berki?

Amúgy senki nem írta, hogy 250-nel száguldozik éjjel-nappal.

A kérdés is alkalmi próba volt.

Ezt is lehet ész nélkül meg megfelelő óvatossággal.

Ahol, amikor én tettem, én voltam a leglassabb a tőlem eggyel balra lévő sávban folyamatos tempóval elhúzó Porschék, BMW-k stb. mellett.

És ott mind legálisan tették.

Egyébként azóta az a no limit autópályarész lerövidült 2 km-re.

2021. nov. 30. 07:25
 52/72 anonim ***** válasza:

51: érdemes megnézni, hogy németeknél a száguldozók okoznak több balesetet, vagy a baustellén 60-nál bealvó, dugóba belerongyoló kamion?

Nem néztem statisztikát, de azt mondják, sokkal több baleset van az ilyen 10-30km-es baustelléken.

2021. nov. 30. 09:11
 53/72 Wadmalac ***** válasza:

#52: Nem tudom, szerintem a gyorshajtás azért elég gyakori ok lehet. De az adott helyi sebességhatárhoz vagy éppen útviszonyokhoz mérve. Gyanítom, hogy sokkal gyakoribb pl.az 50-es táblánál 70-80 baleseti eredménye, vagy a 90-es korlátozásnál nem több mint 90, de mondjuk csúszós úton, mint az autópályán 130 helyett 200.

Az meg teljesen nonszensz, hogy csak azért valakit notórius száguldozónak nyilvánítsanak itt, mert egyszer, a minősítő személy által nem is ismert körülmények közt ki merte próbálni a járműve végsebességét.

2021. nov. 30. 09:25
 54/72 anonim ***** válasza:
53%
#48: megállítod? :D ne játszd az agyad, nem vagy te batman hogy igazságot ossz. A legtöbb amit tehetsz a biztonságos közlekedésért, hogy félreállsz az útjából annak, aki gyorsan akar menni.
2021. nov. 30. 09:30
 55/72 anonim ***** válasza:
#54: naná, mindenki alljon félre, mert valami puhapöcs siet Viagráért, meg zárás előtt oda kell érni a gyógyszertárba :))
2021. nov. 30. 09:33
 56/72 anonim ***** válasza:

54: nem, németeknél az ilyenek ugrálnak ki a kamionok mögül eléd előzni 110-zel (ráadásul sokkal korábban mint indokolt), mert ha már kint van, akkor te vagy mögötte, aki meg hátul van az “bekaphattya”.

Na az ilyenek a veszélyesek.

Egyszer egy fórumon egy ilyen világtalan azt is bizonygatta, hogy a gyosítósávról besorolni neki van elsőbbsége, mert a többi hátrébb van. (Akkor nem értem mi a csöcs az a hegyén álló háromszög a sáv elején)

2021. nov. 30. 09:37
 57/72 anonim ***** válasza:
#55: ha nem állsz félre nem tartod be a KRESZt és hozzájárulsz egy potenciális balesetveszélyes helyzet kialakulásához. Ha szabálytalankodva akarsz emberkedni megteheted, csak véletlenül se gondold, hogy mindeközben nálad van a morális fölény.
2021. nov. 30. 09:39
 58/72 anonim ***** válasza:
55: ok, te feltartod 110-zel mondjuk a 160-nal jövőt, ahol szabad annyival menni, én meg utána téged 80-nal mert én csak azt érzem biztonságosnak. Megegyeztünk?
2021. nov. 30. 09:45
 59/72 anonim ***** válasza:

#58: Tartok követési távot, figyelem a forgalmat, elveszem a gázt, várok 20 masodpercet, és már megyünk is tovább.

Ennyi.

Te milyen hisztit vághatsz le amikor egy tempo 100-as busz meg mer előzni 2 kamiont?

2021. nov. 30. 10:09
 60/72 anonim ***** válasza:

#58 mert te hisztit vágnál le, ha feltartanálak 80-nal? Vagy honnan a “logikus” következtetés?

Általában a 3 sávoson nem jön ki a busz a 3.-ba. Intelligensebb annál, már ha egyáltalán kijöhet. Nem tudom, nincs busz jogsim.

Még a kamionosok elefánt-derbijét is jól szoktam tűrni, ami egyébként szabályellenes.

“ elveszem a gázt, várok 20 masodpercet,”

Ha 160-nál kivág eléd a vakegér, és csak “elveszed a gázt”, akkor 20 másodperc múlva a 112-t hívod.

2021. nov. 30. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!