Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kipróbáltátok már valahol az...

Kipróbáltátok már valahol az autótok maximális sebességét, ha igen akkor meddig ment az óra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
Innen lemaradtak a felkiáltójelek !!!! "forgalmi sávba visszatérni nem lehet, a belső forgalmi sávban folyamatosan is haladhat." !!!
2021. nov. 12. 09:51
 42/72 anonim ***** válasza:
Szerinted a "nincs kedvem kamion mögé menni" az kimeríti a "NEM LEHET" kitételt? :)
2021. nov. 12. 09:52
 43/72 anonim ***** válasza:

Amúgy nem értem ezt a picsogást, ha szerinted az előtted menő megszegi a jobbratartast, te miért vagy még mögötte is a belsőben?

Én nagyon sokszor 10-20 belső sávban egy más seggében fékezgető idióta mellett haladok el két kamion között az üres külsőben.

2021. nov. 12. 10:07
 44/72 anonim ***** válasza:
Mert én megelőzném az előttem haladót, ha nem tartana fel... nem volt érthető? :) Akkor lenne igazad, ha az előttem haladó előtt is menne valaki.
2021. nov. 12. 10:14
 45/72 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én is csak azt tudom írni amit a #2-es írt!

250-nél korlátozott elektronikusan.

Így nincs mit kipróbálni benne, ezt biztosan kényelmesen tudja!

2021. nov. 12. 17:20
 46/72 anonim ***** válasza:
Itt kajak mindenki ekkora állat? :D Max. 130,mi? :D
2021. nov. 12. 19:58
 47/72 anonim ***** válasza:

“ Itt kajak mindenki ekkora állat? :D Max. 130,mi? ”

A fatornyos faludban. Hannoverből mentem Hamburg felé.

(Jaaa, hogy pöst közigazgatási határán kívül is van élet?) 🤣🤣🤣

2021. nov. 12. 21:06
 48/72 anonim válasza:
54%
Emberek! Én úgy pofoznám szarrá a sok vadbarom módjára száguldozós egyént, hogy beleszédülne az összes! Mikor vétlen sofőrök halnak meg azért mert 500 lóerős összkerekes nagymotoros kocsikkal felelőtlenül rohannak! Kitépném olyankor az ülésből a vétkes mocskot és addig verném a fejét a szarba amíg könyörögni nem kezd. Tudatlan a hülyegyerek mint a sötét éjszaka, fizikai érzék nulla, de a segge alatt BMW terepjáró van... Mi az hogy 250? Ki az aki ekkora felelőtlenségre képes, BÁRHOL Európában? Menjen ki az ilyen a Hungaroringre, fizessen be és ott élja ki magát, az autópályán meg tartsa a szabályokat! És ne találkozzon velem az utakon, mert megállítom és nem lesz köszönet! Sőt, helyben fosatom be, az tutti.
2021. nov. 29. 18:15
 49/72 anonim ***** válasza:
Igazad van terepjáróval vagyis inkább suvval mentem már 180-190 között de nem volt kellemes. nem nyomtam neki tovább
2021. nov. 29. 18:23
 50/72 anonim ***** válasza:

“ Mi az hogy 250? Ki az aki ekkora felelőtlenségre képes, BÁRHOL Európában?”

Valahol ez megengedett, ha tetszik kendnek, ha nem. Nem véletlenül vannak táblák az út szélén, amin számok vannak.

Ott be kell tartani. Ahol nincs, ott még nincs korlát, és aki ilyen helyen egymagában száguldozik, az nem felelőtlen, és nem szabhatod meg neki, hogy ne tegye.

Egy dolgot tehetsz. Ha nem teszik, nem mész fel olyan szakaszra.

2021. nov. 29. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!