Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keresek H4-es halogén izzót,...

Keresek H4-es halogén izzót, amely 5000K hideg fehér fényt biztosít. Nincs márka preferenciám, csak az a fontos, hogy megfeleljen a 5000K színhőmérsékletnek. Tudtok ajánlani ilyet?

Figyelt kérdés
Csak hideg fehér (5000K) izzó érdekel, kérem, ne ajánljanak meleg vagy sárgás fényű verziókat.

#halogén izzó #H4 Halogén #5000k hideg fehér #Hideg fehér fény #5000k fényerő
ma 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Googlebe 10 másodperc lett volna beírni...

Ehelyett kiírsz egy kérdést ami vagy 2-3 perc 🤣🤣

ma 11:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Kerestem, találtam.De amit én találtam az mind 5000k alatti volt. Gondoltam felteszem ide kérdést, mert hát azért van ez az oldal. De látom akadnak kötekedők.
ma 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:

H4 5000k

Ezt írtad be?

ma 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
ma 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ezek utcai használatra NEM engedélyezettek, ezzel esőben abszolút nem, de máskor sem fogsz látni, pamacsokban világít, nincs normális vetítési képe.

Egy foncsor cserével többre mész!

Ugyis tönkremegy a 100 w-os izzótol.

ma 12:49
 6/7 A kérdező kommentje:

5/5

Ezek halogén izzók. Nem LED világítást akarok.

ma 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem van eladó! Semmit sem láttam vele.Kék szinű az üvegje.Renault Twingoba próbáltam,és úgy van ahogy az 5-ös írta.

1 két literes pepsi és 3 dinnyés xixo az ára.

ma 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!