Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy Peugeot 206-os...

Adott egy Peugeot 206-os 2002-es évjáratú autó. Január elején 10km megtétele után 3x állítottam le, és indítottam be kb 5 perc eltéréssel. Az utolsónál már nem indult be. Bebikáztuk, azóta ment. Folytatom lent (?)

Figyelt kérdés
Ma reggel 30 km megtételével, majd 2 5 perces megállással, leállítással megint nem indult be, úgy voltam vele akksit kell bele venni, szerelő ismerős jött, megnézte,valamit megütögetett a motortérben és mondta hogy ezzel általában 1-2 napig még bírni szokták, szerinte önindító baja van. Na már most amíg nem tudom elvinni a szerelőhöz, dolgozni járnom kellene, csak így nyilván félve állítom le bárhol is az autót. Befolyásolhatja-e, hogy mennyit megyek vele, milyen tempóval stb.. vagy teljesen mindegy, egyszercsak megint megadja magát?

ma 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdődő önindító hiba. Hidegen még indít, melegen már nem.
ma 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Mutassa meg a szerelő haverod, hogy hová kell ütni, aztán készíts be egy gumi, vagy fém kalapácsot a kocsiba.

Jobb nem lesz, látatlanban pedig a jóisten sem mondja meg meddig fogja még bírni.

ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!