Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/668 anonim ***** válasza:
92%
Az a legszomorúbb hogy megint mennyien haraptak a gumicsontra...
2021. okt. 31. 22:45
 162/668 anonim ***** válasza:
100%
Én jelentettem hogy troll de hiába. Majd ha jelentjük huszan nem lesz gond.
2021. nov. 1. 07:56
 163/668 anonim ***** válasza:
100%

Keress jól fizető munkát, gyüjtögess még pár évig, aztán vegyél egy mustangot

Addig meg vegyél egy motort, könnyebb eltolni, ha bedöglik alattad xD

2021. nov. 1. 09:30
 164/668 anonim ***** válasza:
100%
Na meg amennyi idő alatt összegyűjtöttél ennyi pénzt, már rég kipattinthattad volna magad, de a chips biztos fontosabb amire elég sokat költesz, mi?😂😂
2021. nov. 1. 09:37
 165/668 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy nem egész éjszaka itt válaszolgatok.. mi az hogy fellöték a pizsit? szerinted 25 évesen nekem fellövik a pizsit ?

Jó látni hogy itt is mindenki irigy mert az ember megteheti 25 évesen hogy 6 os bmw-t vegyen ha spórol rá

2021. nov. 1. 09:39
 166/668 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a tizenx éves autódra vagyunk irigyek
2021. nov. 1. 10:09
 167/668 anonim ***** válasza:
100%
#165 Nagyon irigy vagyok ám, főleg hogy 2 évvel vagyok fiatalabb mint te, de én már hetente keresek annyit mint te havonta, vettem egy feleannyi idős hármast és bőven elég nekem. De igen, mi mind irigyek vagyunk csak
2021. nov. 1. 10:17
 168/668 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak a miheztartás végett, NEM teheted meg, mert csak a vételár van meg elvileg.

A falusi rajkodás amire kell neked pont az a kategória, hogy beröffented més1z 3km-t. Megállsz. Rajkodsz. Sokáig. Aztán ismét beröffented, mesz megint combos 3km-t max. Igy a 100km-es tav alatt 33x indítóztál. Havonta 60x. Ezt a technika nem toleralja. Max fél évente akksicsere minimum. A technikát ért egyéb extrém inzultusokat hagyjuk is.

Tehát ha letezik a 3 milla, meg minden, akkor is max 2-ert vegyel valamit, es ez esetben akar 1-2 evig kitart a "csillogas".

Viszont stílusod ettöl nem lesz. Az autora max mint kiegészítőre mint pl egy órara tekints.

A markas ruha is olyan, hogy ha egy prosztó kivagyi senkiházi veszi fel a 20 méterről latható feliratokkal, az nagyon égő. Ehez jön, ha kinyitja a szájat a talpig hilfigeres kivagyi suttyó es kiesik a kapa akkor jön a röhögőgörcs.

Ráadasul az olyan csajok akiknek ez bejön nem lehetnek túl nagy szamok. Bar a felvázolt falu bikája fleshez illenek.

2021. nov. 1. 10:32
 169/668 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerinted miért nem jár mindenki ilyen kocsikkal, sőt jobbakkal? Pedig nálad kevesebbet biztos nem keresnek sőt inkább többet, szóval simán megtehetnék ahogy te is.

Na, szerinted vajon miért nem teszik?

2021. nov. 1. 10:34
 170/668 A kérdező kommentje:
Mert valakinek nincs ilyenre igénye hogy szép auztója legyen valaki elrobog a suzuki swiftel is stb. de nekem ez a fontos a státusz
2021. nov. 1. 10:56
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!