Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
De most tényleg, felétek ekkora nagy szám összekapargatni 3 millát?:-D Kb egy év alatt megvan úgy hogy mellette még jól is élek, és nem a szüleim tartanak el.
Még a legigénytelenebb falusi lánykának is vannak igényei, amit egy ezer éves ronccsal nem fogsz kielégíteni:-D De persze mindenki irigy rád.
Kérdező, a szüleidben amúgy tudatosult hogy életük végéig eltarthatnak téged és nem szabadulnak tőled?
Normális szülő nem hiszem hogy támogatja ezt. Ideje lenne felnőnöd, 25 vagy nem 15. Sokaknak a te korodban már egzisztenciája és saját élete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!