Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
#170 Nyugodj meg a faluban hamar híre megy, hogy amúgy csóró vagy csak potencianövelő helyett kocsit vettél, sőt a környékbeli falvakban is tudják hogy te vagy az a suttyó akivel vigyázni kell.
És ilyen fizuval ilyen kocsinál garantálom neked, hogy nem téged fognak szopni hanem te fogsz.
Aha, csak éppen ha én elhúzok a te suzuki swifted mellett a 6-os bömössel akkor senki nem aztt ghondolja majd hogy falusi suttyó vagyok hanem hogy én VAGYOK valaki te meg egy suzukis senki vagy
Még ha 10x annyit keresel akkor is az én autóbma ülne be a pipi nem a tiedbe és engem néznének valakinek nem a suzukist
"Még ha 10x annyit keresel akkor is az én autóbma ülne be a pipi nem a tiedbe és engem néznének valakinek nem a suzukist"
Kezdjük ott nem egy Swiftem van, hanem egy 6 éves hármasom......
Én már csak ezt tudom neked belinkelni ide kérdező:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!