Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Figyelt kérdés
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
2021. okt. 31. 16:25
141/668 A kérdező kommentje:
Azt nekem nem magyarázza meg senki hogy havi 500 km többet árt egy kocsinak mint aki havi 5-10 ezer km-t tesz bele!
2021. okt. 31. 20:49
142/668 anonim válasza:
#141 Még mindig nem érted......nem azt mondtam hogy többet árt, de ami használva van az előbb-utóbb cserés lesz. És nem tudni ilyen kocsiknál tizenix év után hogy mikor lesz cserés. Ha szerencséd van akkor 2 év múlva, ha nincs akkor 2 hét múlva.
143/668 A kérdező kommentje:
Ahhoz elég nagy szerencsétlenség kell hogy pont 2 hét múlva kelljen amikor rendben van egy autó amikor megveszem!
2021. okt. 31. 20:53
144/668 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel nem veszek lakást mert majd belecsap a villám és felgyullad 2 hét múlva+!
2021. okt. 31. 20:54
145/668 anonim válasza:
Amúgy kezdjük ott, odáig nem szabad várni hogy szakadjon a lánc mert az sokba fog kerülni. Cserélni kell ilyen időseknél már, mert előbb-utóbb szakadni fog és ha szakad ott számodra horror árat fogsz fizetni. És nem tudod előre megmondani hogy mikor fog szakadni, ezért kell előre cserélni. Érted már?
146/668 A kérdező kommentje:
Egy láncot kicserélünk itthon aztán kész ha ezen múlik
2021. okt. 31. 21:01
147/668 anonim válasza:
#146 Nem fogod tudni, gyári szerszámok kellenek hozzá. Ez nem egy Yaris hogy otthon pikk-pakk cseréld. Szakihoz kell vinni akinek van gyári szerszámai.
148/668 anonim válasza:
Plusz csapágyakat is illik ilyenkor cserélni, hogy esetleg ne párszáz kilóméter múlva kelljen szétszerelni ismér a motort
149/668 A kérdező kommentje:
Jó akkor ha beüt a krakk elviszem szakihoz egyszer kibírom
2021. okt. 31. 21:08
150/668 anonim válasza:
#149 Hidd el jobban jársz ha előre cserélteted a vezérlést és megúszod max félmillióból, mint hogy szakadjon és akkor a háromszorosa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!