Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Nem hinném hogy a szerelő jár jól mivel a haverommal fogjuk szervizelni
a röhögés meg nem hinném hogy röhögés lenne mivel legtöbb ilyen autót csak filmekben látott szóval inkább majd nézik hogy mi ez meg ki ez amig ki nem szállok
#131 Aha, haverod tudja hogy kell vezérlést cserélni? És a gyári cuccokat is "okosba" fogja intézni?
Igen, lehet hogy a legtöbb csaj ilyen kocsit csak filmekben látott, úgy a kétezres évek közepén....
Fékcsere olajcsere stb az megy Youtube-ról meg autószereléshez ő konyít valamennyire
Nagyszervizbe nem gondolokdok nem akarom bevonzani , úgy veszem meg hogy ezek már el vannak végezve 1, 2, nem sokat hajtom csak itt környéken megyek vele csajozgatni szval nem sók kilómétert teszek bele
Vezérlés cseréről is van youtube videó meg google is segít , nem én csinálom csak haverom aki autószereléshez ért jobban , de ki mondta hogy biztos kell majd ?
Olyan ez mint valakinek légzsák se kell élete során valakinek igen, ez olyan hogy nem mindig kell, amúgy ha nem kell mikor veszem utána keveset hajtom szóval kihúzza amíg használni akarom 5 évnél tovább nem
"Vezérlés cseréről is van youtube videó meg google is segít , nem én csinálom csak haverom aki autószereléshez ért jobban , de ki mondta hogy biztos kell majd ?"
Amúg úgy vitatkozz velem hogy BMW-szaki vagyok.
Gondolom a spanod meg ebay-ről fogja rendelni a gyári célszerszámokat hozzá mi? Sőt, az egész motort youtube alapján fogja kiszerelni nem? Biztos hogy kelleni fog, a régi mondással ellentétben a láncos vezérlés nem örök életű. Egy ilyen tizenéves háromszázezre futott kocsinál meg borítékolható hogy bármelyik pillanatban kellhet a vezérléscsere. Amúgy oké hogy "okosban" megoldjátok, de mondom, speciális gyári szerszámok kellenek hozzá amiket nem tudtok beszerezni, meg maga a vezérlés szett is 150-200 között mozog.
#139 Kérlek értsd már meg! Amiben volt cserélve, az nem 3 millióba kerül. Az meg nem garancia hogy leírják hogy volt cserélve, a láncot ez nem hatja meg, szakad amikor megadja magát. Amúgy havi 500 kilóméter is árt neki, főleg a városi használat miatt van terhelve a lánc, pláne ha rúgod is neki.
Ja és akkor ez csak a lánc, a többi finomságról nem is beszélet amik szóba jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!