Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/668 anonim ***** válasza:
100%

Aki a kocsikra bukik az a pénzre bukik valójában. Hiába van jó kocsid, ha látja rajtad hogy azon kívül egy forintod sem hozzád sem szól.

De sok sikert hozzá, borítékolhatod hogy a falu bohóca leszel ezzel a hozzáállással.

2021. okt. 31. 19:22
 92/668 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lánykáknak is fizetned kell ám a fogyasztását nem csak a kocsiét:-D

Azzal számolj hogy még faluhelyen is benne lesz egy ilyen egyéjszakás kalandocska minimum egy 20asba. Az ilyen lányok nem Bambit isznak és nem is maguknak fizetik. Megiszik 4-5 Jack and Coke-ot és már egy tízesnél jársz. Ennyitől meg nem biztos hogy rádrepül.

Nem úgy megy ez mint a filmekben.

2021. okt. 31. 19:27
 93/668 A kérdező kommentje:

Na és még is honnan látná hogy ninc stöbb lóvé? Szerinted nem tudok direkt feltölzöni az autókázásra úgy hogy márkás ruha legyen ? Bekészíteni pénttárcába pár deákferencet? Tudom én a trükköket nem kell aggódni

Bon bonra meg nem kell meghivni a csajt hiába erősködtek itt meglátja az autót és tudja ki a király , az meg hogy meghivjam 1-2 piára az hidd el beleféár! meg a gumi is szerinted ha 3 millióért veszek autót nem tudok pár ezret kifizetni hétvégente ?

2021. okt. 31. 19:28
 94/668 A kérdező kommentje:
x92 Tudom mi hogy megy mivel itt lakok!
2021. okt. 31. 19:29
 95/668 anonim ***** válasza:
100%
Hát, csak sok sikert tudok ehhez gratulálni😅
2021. okt. 31. 19:30
 96/668 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá akkor ha ilyen Pro vagy:-D Várunk vissza 10-15 év múlva azzal a kérdéssel miért nem kellesz egy normális csajnak sem miért nem lesz soha családod a gyerekszobádba:-D
2021. okt. 31. 19:31
 97/668 A kérdező kommentje:
Honnan veszed nem lesz családom? Honnan veszed akarok e egyáltalán?? Nem erről szólt a kérdés itt autót kerresek csajozáshoz nem családalapításhoz , attól még tele teszem a csajt nem akarok gyereket tőle
2021. okt. 31. 19:33
 98/668 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz kit tele tenned....
2021. okt. 31. 19:35
 99/668 anonim ***** válasza:
100%

Tesó.

Vegyél egy swiftet, aztán nézz szét a rosszlányok.hu-n.

A swiftel olcsón eljutsz a csajhoz, és nem kell menőzni.

1 óra egy deák, aztán több csajt is felpróbálhatsz ha van rá lé.

2021. okt. 31. 19:38
 100/668 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszem hogy nem lesz családod? Normális csaj nem költözik anyós nyakára, a pasi gyerekszobájába. Max olyan, akit neked kéne eltartanod a kis 100 ezredből. Vagy őt is anyuciéknak kell majd kosztoltatni mint a pici babájukat? Mert hogy te nem vagy felnőtt férfi és soha nem is leszel az fix. Komolyan, én lány létemre többet költök egy hónapban ruhára meg szépségápolásra(én keresem meg a pénzt mielőtt belekötne valaki:-D)

Arról nem is beszélve ha ilyen farokhuszár leszel, híre megy, és egy épkézláb normális lány se fog szóba állni veled.

2021. okt. 31. 19:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!