Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/668 anonim ***** válasza:
100%

3M-ért egy tisztességes japán autót nézegessél ne ilyeneket amit megveszel 2.9ért, és akármikor előjöhet egy probléma ami normál autó esetében kevesebb lesz mint ezeknél.

Ha keresel nettóba 600at talán vállalható, mert ha összejön egy szép számla akkor is még havi 200-ból kell rezsit fizetned, élni, és tankolni mert gondolom nem nézegetni akarod hanem kihúzatni egy-egy forgalmasabb részen.

Nem kell állandóan javíttatni az tény, de elég sok bosszúságot okozhat a márka, aminek nagy %-a elhanyagolt állapotú, így az egésztől csak el megy majd a kedved.

Ezeket úgy árulják hogy épp nincs gond velük, vagy minimális, aztán hajtod pár hónapig jó esetben, és jönnek a gondok.

Ha az eszedre hallgatsz, meghagyod az egész pénzkidobást másnak, bár én motorozok, de ott felesleges hanyagságból fakadó költségek amik elkerülhetőek lettek volna, nincsenek.

2021. okt. 31. 17:46
 52/668 anonim ***** válasza:
94%
Ennyiből vegyél gs lexust. Ott legalább megvan annak a lehetősége hogy nem romlik el de ha mégis baj van vele arra is rá lehet locsolni milliókat.
2021. okt. 31. 17:48
 53/668 A kérdező kommentje:

Nézegettem autókat , japán ennyiből nem felvágós , nekem menő autó kell az meg bmw vagy audi , bmw 6 legmenőbb ennyi pénzből

Egy toyotat nem néznek meg a csajok

Ilyen bmw-t lehet nem is láttak azt hiszik 20 millió és egyből rám tapadnak

2021. okt. 31. 17:50
 54/668 anonim ***** válasza:
100%
chrysler 300c. Sokkal drágábbnak néz ki mint amennyibe kerül és megbízható merci technika
2021. okt. 31. 17:52
 55/668 Laylah ***** válasza:
97%

Női szempont.

Kicsit el vagy tévedve, kérdező. Akinek ilyen autója van, amilyet linkeltél, az már elért valamit az életben, és fenn is tudja tartani, ő már "valaki", aki MELLESLEG megengedhet magának a megkeresett és el nem költött pénzéből egy ilyen autót (értsd: nem nyomorog, sakkozik a számlákkal és éhezik, hanem kényelmesen él, a maradék pénzéből meg futja erre is, igen, márkaszervizbe hordani is). Ellenben te azt hiszed, hogy majd a kocsitól leszel "valaki", de a következő műszakira se lesz pénzed, mindent a szüleidre alapozol. Simán lehetnek ők is még szorultabb helyzetben, amikor mondjuk el kell adni a házat, amiben annyira biztos vagy, hogy megkapod. Te meg a haláluk után ott állsz, semmid nincsen, éhen halsz, de sebaj, mert van egy BMW-d, amivel aranyásókat szedhetsz fel - egészen addig, amíg ki nem derül, hogy egy csóró vagy. Elég nagy hibák vannak az értékrendedben, és ha ezt megléped, arra csak annyit mondok, hogy drága tanulópénz lesz.

2021. okt. 31. 17:56
 56/668 anonim ***** válasza:
100%

Láttál már mr2-t?

Egy roadstert?

Szerintem jobban megnézik, mint a használt bmw-t

2021. okt. 31. 17:56
 57/668 A kérdező kommentje:

Chrysler tényleg jó csak kicsit nagypapás hatása van de amúgy köszönöm az tényleg jónak tűnik de én most fiatal pipikre megyek még

2021. okt. 31. 17:59
 58/668 A kérdező kommentje:

Abból is csak használtat tudnék venni nincs is kinálat belőle , toyota logó sose lesz olyan erős mint egy bmw

2021. okt. 31. 18:00
 59/668 anonim ***** válasza:
23%
mercedes cls
2021. okt. 31. 18:14
 60/668 A kérdező kommentje:

Igen azok is tetszenek , de akkor melyik arányosan jobb ami megbizhatóbb meg de ugyanúgy ragandak rá a pipik

2021. okt. 31. 18:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!