Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Kocsmázni autóval? Huuha nagyon menci lehetsz :-D
El kell keserítselek, 20 év felett lányoknál már vonzóbb a biztos egzisztencia és önálló élet mint egy kocsi. Jó persze vannak filléres lányok akik kocsira mennek, de őket kocsi nélkül is megkaphatod egy vodka-narancsért
Normális 18 évesnek se a kocsi a lényeg. Itt vidéken se. Sőt, nagyvárosban még inkább mennek külsőségekre a lányok. Vidéken a stabilitás fontosabb.
Jujj ez nagyon gáz 25 évesen 100 ezret keresni és anyuékkal élni..nem túl csábító egy lánynak ne haragudj:-( Semmi potenciál nincs benned és ezen egy royce-royce se változtat
Ja , magyarázhatnád ezt ha odagurulok a 6-ös bömössel , biztos nem érdekelné a lányxokat hogy másiknak a ladája van ott nekem meg a komoly autó , hagyjuk már ezt azt mondják akiknek nincs jó autójuk mert nem tehetik meg
"most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza"
Áhh, ezt akkor felejtsd el. Egy rendes olajcsere kb egy havi kereseteddel érne fel. És ez csak az olajcsere, ami elviszi az évi fizud 1/12-ét. Mi lesz ha beszarik a váltó? Spórolsz egy évet a szervizre?
Azt amelyik jobban tetszik. A benzin csak a rendszeres havi kiadás.
Kötelező bizt, súlyadó, szerviz pedig évente. Addig félrerakod havonta egy 30-ast. Még marad is!
"kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van"
De meg kell ám, most 15 évesen megveszed, aztán 10 év múlva el adsz egy ócskavasat bagóért mert nem bírtad fenntartani.
Szüleid sem lesznek örökké hogy eltartsanak, inkább gyűjtögess és lépegess felfelé a karrieredben.
Ja és megjegyezném hogy a csajok sem az olyanokra buknak akik kicentiztek egy kocsit de mellette semmi önálló életük. Egyik csaj sem arra vágyik hogy majd negyven évesen is a szüleidhez vidd haza mert azt a jicsit is elbaxtad kocsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!