Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Egy csajt megszerezni nehéz nem megtartani amúgy is most első esetben arra kell hogy meglegyen elsőre aztán ha akar marad ha nem nem
Na látszik neked életedben nem volt még csajod:-D Még egy olcsó kategóriás barátnő is belekerül havi 15-20 ezerbe (1-1 csoki, virág, vacsora, szórakozóhelyre belépő stb). Az egy éjszakásokat megkapni meg nem dicsőség azokat megkapta már kb mindenki a faluban aki akarta.
"Majd szerzek jobb melót idővel most ez a lehetőség csak , meg amgúy is jövőre nőni fog a hyírek szerint"
Előbb szerezz, aztán vegyél kocsit.
Ja igen nőni fog, kemény 20ezerrel. De az is csak addig amíg 25 vagy.
"Azért nem úgy számolok egy autóval hogy majd egyből váltócsere meg hasonló kell!"
Én ennél lényegesebben fiatalabb és drágább autót vettem amire kapásból 1.2 millió forintot kellett költeni, nyilván nem ez volt a cél de ez ilyen!
Engem nem érdekel ha a kocsiba szeret bele csak kapjam meg
Máshogy nem lehet csajozni max ha adonisz az ember , engem meg az nem érdekel hogy valami nem jó csajt felszedjek aztán vele járjak életem végéig nekem most meg kell szerezni minél többet és ezt jó autóval lehet , másik bmws srácra is mennek neki pedig régebbi , én beparkolok oda egy ilyen 6 ös bömössel akkor egyből rám tapadnak
Elnézést hogy nem milliomosnak születtem , átlag embernek ne adathasson meg egy ilyen autó_?
Máshogy nem lehet csajozni max ha adonisz az ember , engem meg az nem érdekel hogy valami nem jó csajt felszedjek aztán vele járjak életem végéig nekem most meg kell szerezni minél többet és ezt jó autóval lehet
Hát ja..ésszel neked esélytelen :-D
Miert akarsz Te olyan lányokat, akik az autót nézik?
Menj konditerembe, figyelj Magadra, mar egy fokkal jobb, mint ami most vagy gondolom
Ha mindenképpen autót akarsz, akkor vagyél valami kis coupét, pl toyota MR2, 3 millióból pirosra is festheted, az gyors, fordulékony, van hangja, aztán megkapod azokat a lányokat akiket kindíg az kap meg, akinek lázszólag több pénze van...
Főnyeremény xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!