Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Hát köszönöm hogy pártanácsadás van nem kocsis de nem vagyok tahó és ki monjdta hogy barátnőt keresek?? Csajozni akarok egyéjsztakás kalandok stb
Rendes baráűtnő nem a kocsim miatt fog szeretni, de én nem szerelmet keresek hanem csajozgatást
Ne fuss fölösleges pluszköröket az autóvásárlással! Költsd közvetlenül prostituáltakra a megtakarításodat!
Meglásd sokkal nehezebben adod ki a 2-300.000Ft-t egy bagószagú, bajszos-szőröshátú manusznak (autószerelő) mint egy fizetősnek. Max. ínyencfalatnak jódolgodban kipróbálod ha unalmas lesz az a sok nő :-/ Csak a megfelelő összeget kell a fülébe súgni.
#87 Épp ezt akartam mondani :D
Egyéjszakás sem fog így menni, pláne hogy kb a gumit sem tudod fizetni mert az utolsó cent is el ment a benzinre. Oda is kell minimum egy virág vagy bon-bon, nem csak úgy van az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!