Mi az a menő bukólámpás autó az A mi kis falunk sorozatban, amit Janklovics Péter vezetett?
Lengyel Tamás egy NEM bukólámpás Mazda MX-3-at vezet és ő oszlopos tagja a sorinak, Janklovics Péter meg talán a tegnapiban volt először asszem.
Az MX-3 egy "vagány gyerekes" narancssárga szét sufnitunningolt tákolmány a sorozatban, ez illik a karakterhez, gondolom :D A 323F BG meg szürke színű a sorozatban, és azon kívül, hogy szép állopotú, nem látszik nem gyárinak szerintem. Szép megjelenésű. Nyilván a békalámpa / bukólámpa a fő rajta, meg a vonalvezetése. Elég szép járgányok.
6-os :D hát az MLM ügynököket nem nevezném nagymenő marketingesnek. Szerintem épp ez a fricska a storyban, hogy végülis első ránézésre menő a járgány, de nem egy Ferrari, és a karakter sem egy Dan Bilzerian.
Nem?
Nehéz eldönteni, hogy volt mögöttes üzenet, vagy csak tényleg ezt engedte meg a költségvetés.
Szerintem inkább az utóbbi. Az átlag nézőnek talán az jön le, hogy ez egy "drága, menő sportkocsi" lehet.
Az átlagnézőnek az jön le hogy ez egy öregszar.
Amúgy én akkor se bírtam amikor megjelent mert képzavar volt, hogy most akkor mi ez? sportosnak indul, de egy 5 ajtós ferdehátú. Az akkori RX7 na az sportos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!