Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Ezért kell egy luxusautó amit ha mneglátnak egyből beindulnak rám
Na jó ez már embertelen, ennyire sötét nem lehet senki.
Valld be hogy troll vagy kérdező, vagy legalább hogy kandikamera.
117es mondom az alacsony értelmi képességeid miatt próbáltam minél kisebb összeget mondani. De igen nincs autóm, itt a 2. kerületben szerencsére jó a tömegközelekedés, egyszerűbb mint autózni :-D És én vagyok gyerek? Ki élősködik anyuciék nyakán úgy hogy egy fillért se ad haza? Én inkább elásnám magam a szégyentől. A csajok is kiröhögnek majd ha megtudják. Meg most komolyan szerinted nem tudják ki vagy?
Nem vagyok gyerek, 32 éves nő vagyok, komoly párkapcsolattal, saját lakással, gyerekkel, megtakarítással. Mind olyan amiről te csak álmodozhatsz majd egyedül az ősöreg autódban sírdogálva a szüleid udvarában :-D
Amúgy én akkor is bíztatlak kérdező, hogy igenis vedd meg!!
Legalább az eladó járjon jól na meg a szerelőd. De a falubelieket is irigylem, biztos meglesz a vasárnap délutáni móka mikor keresztül vereted a helyik Váci úton :DD
#126 Akkor mit okoskodsz itt az autós kérdéseknél ?? Azt se tudod mi a benzin ár , autód sincs , akkor mit vagy itt ?? Ne párkapcsolatoi tancsáokat adjál itt nekem
Téged eltart a férjed azt ennyit érsz a benzin árat se tudod semmi árat nem tudsz csak itt okoskodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!