Menő a gyorshajtás?
A minap haladtam egyenletesen a kis 100-as tempómban, viszont lakott terület közeledett így elvettem a gázt. Erre a semmiből hátulról megérkezett egy önjelölt Fittipaldi, és nem kicsivel gyorsabban, és a forgalomlassító sziget másik oldalán megelőzött. Majd láttam, hogy kinyúl az anyósülés felőli utas, lefelé mutató hüvelykujjal.
Kicsit elgondolkodtam, hogy ez most akkor menőnek számít?
Az autó a lényeg sokaknak ha jó kocsi, lehet vele repeszteni? Vagy ha van jó kocsi, máris jó sofőrök leszünk...
Én azt látom, hogy sok egybitesnek ez a menő.
Tapossák a gázt és a sebességgel azonosítják a tudást. Ők mindenkinél is gyorsabban "tudnak" vezetni. Jók a "reflexeik". Ha néha összejön 1-2 mentés szerencséből vagy a másik fél figyelméből akkor is azt a következtetést vonják le, hogy "mekkorát mentettek, de tudnak".
Aztán az ilyenek azok, akik az első tökátlagos közlekedési szituációból irgalmatlan balesetet hoznak össze. Mindezt azért, mert a hatalmas tudásuk csődöt mond minden esetben amikor a gáz helyett az agyukat kellene használni.
Nem tudod miért sietett. Lehet, h szült a hörcsöge, vagy haldoklott a papagalya.
Miért foglalkozol másokkal? Törődj a magad dolgaival! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!