Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/668 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus esete annak amikor a hülye, a szomszédok, meg a falu lakossága miatt akar kivagyiságból erőn felüli összegekből venni és fenntartani valami kotlát, mert azt hiszi attól több lesz mint a "pórnép" :D :D :D
2021. okt. 31. 21:12
 152/668 anonim ***** válasza:
100%
#151 Hát van neki pénze egy idősebb, betegeskedő majomra, csak az állatorvos mellett még banánra is alig futja....
2021. okt. 31. 21:13
 153/668 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ránéztem az egyik autóra amit belinkeltél, 2017-ben hozták be az országba, azóta 2x is törve volt, biztosítás sincs rajta.

Szerinted mi másért akarja lepasszolni a tulaj a kocsit, ha nem azért mert sok a műszaki gond vele, és már nem nagyon éri meg neki a fenntartás?!

Egyébként ilyen közepes prémium kocsikból inkább 5-6 millió körül lehet normálisat kapni, ami rendben van műszakilag is...

Nézted amúgy a tipushibáit? Mert van egy rakással, csak a jelentősebbeket említve futómű, olajszivárgás, duplatömegű lendkerék, turbóhiba, hengerfej repedés, stb. Ezek több százezres tételek ám...

Jól gondold át kérdező, hogy a szűkösen összespórolt pénzt mire adod, a te döntésed persze.

Meglátásom szerint nem használnád ki az autót, faluba mászkálni semmi éetelme, arra legjobb a bicikli. Az autó hosszabb távokra való, vagy pl. ha munkába járás másképp nem oldható meg. Aztán kocsinak sem jó ám, ha rendszeresen rövidtávokra használják, mivel nem a tervezett üzemi állapotban működik ilyenkor. Ez azt jelenti, hogy kb. 5-10-szer nagyobb strapának van kitéve az üzemi állapothoz képest.

A javaslatom, hogy kb. másfél millió körül keress kocsit, ennyiért is kapsz olyant, ami faluban nem mindennapos, és a szervizre is marad pénz.

Aztán meg tessék hosszabb távokra használni, legalább 50km.

2021. okt. 31. 21:17
 154/668 anonim ***** válasza:
98%
Én szintén azt javasolnám, vegyél inkább valami megkíméltebb E46-ot. 3 millióból bőven találsz, év olcsóbb is lesz a fenntartása mint egy ilyennek.
2021. okt. 31. 21:18
 155/668 anonim ***** válasza:
100%
Tudod abban a puttó zsákfaluban ahol élsz, és összesen van 20 csaj, elég hamar el fog terjedni a híre hogy amúgy ruppótlan kispöcsú jampigyerek vagy aki csak a kocsival tud megpróbálni pinázni :)
2021. okt. 31. 21:20
 156/668 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvanvalóan kamu az egesz, de legyen.

Szerezz egy e46 330d-t. Az e46 mar mondhatjuk, hogy modernnek nez ki, 3 millából meg atírassal ki is jön bőven. Nagyon BMW. Nem Lada.

Vegyel ám kis szőnyeget is, ha mar meguntad a kocsiban azt a dolgot, legyen mar luxus a pipiknek a réten is! :D

2021. okt. 31. 21:21
 157/668 anonim ***** válasza:
100%

#156 ja ráadásul büdös dízelcsühögő ergo tud vele járni megmentett sütőolajjal, és még azt is fogja hinni hogy "nagyonmegy" a versenyótó. :D :D :D

a falusi tinisuncsik nedvesednek a klekleklekle hangra. :D

2021. okt. 31. 21:23
 158/668 anonim ***** válasza:
100%
Srácok, szerintem mára itt hagyott minket, biztos eljött a villanyoltás ideje :D
2021. okt. 31. 21:24
 159/668 anonim ***** válasza:
100%
Na dízeles, akkor még bajlódhat a részecskeszűrővel meg a katalizátorral is ha át akarja nyomni a következő műszakin...
2021. okt. 31. 21:41
 160/668 anonim ***** válasza:
100%
#159 Turbót, injektorokat meg sem említem neki...
2021. okt. 31. 21:48
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!