Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Ilyen 20-30 éves BMW van már van a faluban de ilyen 6os bmw-t nem láttam még senkinél, legtöbb suzukival jár , van aki ilyen lada mániás , van egy bmw-s de annak ez a 20-30 éves meg se tudom mondani de látszik régi autója van
Ilyen mint amit mutattam senkinek nincs itt , ezzel mindenki engem nézne
"Azért nem úgy számolok egy autóval hogy majd egyből váltócsere meg hasonló kell!"
Hidd el én sem azért teszek félre mert annyira vágyok valami orbitális hibára.
Annyi baj legyen
Majd szerzek jobb melót idővel most ez a lehetőség csak , meg amgúy is jövőre nőni fog a hyírek szerint
Szülői házat megöröklöm majd akkor meg lesz nagy ház is arra nem kell költenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!